Προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στη σειρά

 

 

Προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στη σειρά

Tο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται στον ALPHA και ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα δούμε στο καστ είναι ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος θα έχει έναν αρκετά ρόλο με αρκετό ενδιαφέρον.Προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στη σειρά

Ο γνωστός ηθοποιός, που απολαύσαμε φέτος στην Γη της Ελιάς, μπαίνει στην νέα σειρά που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με πρωταγωνίστρια την Ευγενία Ξυγκόρου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη βάζει την Αρετή στη θέση της

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο Προξενιό της Ιουλίας θα είναι ένας γιατρός, που ζει στον Τύρναβο, και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κατακτήσει την Ιουλία.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης Προξενιό της Ιουλίας ρόλος

 

Να υπενθυμίσουμε πως στην σειρά θα δούμε και τους: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του Αστέρη

Στη σειρά επίσης συμμετέχουν οι: Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης και Ηλίας Βαλάσης.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *