Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης φτάνει στα άκρα

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης φτάνει στα άκραΟ Μιλτιάδης Παντελίδης ο αδίστακτος δικηγόρος που βλέπουμε στη σειρά «Το Ναυάγιο», είναι ο άνθρωπος που δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό μπροστά στο σκοπό του να κουκουλώσει τις ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του ανελέητου δικηγόρου, μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής, αναφέρθηκε στον διεφθαρμένο χαρακτήρα του ήρωα που υποδύεται, ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κρύψει την αλήθεια για τα αίτια του ναυαγίου και οι εργοδότες του να κριθούν αθώοι.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 36, 37

«Δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, αρκεί να πετύχει τα σχέδια του. Τώρα το πώς και γιατί έφτασε εκεί, θα το δούμε» είπε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο Μιλτιάδης Παντελίδης φαίνεται ότι κάτι κουβαλάει από το παρελθόν. Ο ίδιος λέει ότι όλοι έχουμε κάποιο μυστικό, κάποια αδυναμία.

Αρκεί να την ανακαλύψουν οι άλλοι και μετά μπορεί να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν. Όπως θα δούμε στη συνέχεια φαίνεται πως ένα δικό του πρόσωπο τον έχει κάνει να χάσει τη ψυχραιμία του.Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης φτάνει στα άκρα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δεν ανέχομαι να με βρίζει και να με μουντζώνει η Αρετή»

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», θα παρακολουθήσουμε ότι εκτός από τους ανθρώπους που εκείνος τρομοκρατεί για να μιλήσουν, έχει και πολέμιους όπως ο Γιώργης και ο Μιχάλης αλλά και κάποιους άλλους που θα δούμε αργότερα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *