Η Μάγισσα: Η Αναχίτ μπαίνει στην Θεοφανώ και επιτίθεται στην Αγάθη

Η Μάγισσα: Η Αναχίτ μπαίνει στην Θεοφανώ και επιτίθεται στην ΑγάθηΤην δύναμη των οραμάτων της η Θεοφανώ δεν μπορούσε να την φανταστεί σε όλη της την έκταση. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η νεαρή κοπέλα ως τώρα μονάχα ψηλαφίζει την αλήθεια που κρυβόταν πίσω από αυτά.Η Μάγισσα: Η Αναχίτ μπαίνει στην Θεοφανώ και επιτίθεται στην Αγάθη

Όταν λοιπόν η Σιμώνη της αποκάλυψε τα πάντα και τις δυνάμεις της, της άνοιξε ένα νέο δρόμο, μόνο που δυστυχώς κλήθηκε ξαφνικά να αντιμετωπίσει και το ιερατείο, στο οποίο έπρεπε να δώσει λογαριασμό και να εξηγήσει τι ακριβώς νιώθει και τι βλέπει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Όλο αυτό το πρωτόγνωρο χάος και ψυχολογική περιπέτεια σε συνδυασμό με την συναισθηματική της φόρτιση από την εγκυμοσύνη της, μοιραία την οδηγούν σε ένα μεγάλο ξέσπασμα εναντίον της μέχρι πρότινος φίλη της Αγαθής.

Μία επίθεση που γίνεται όταν το σώμα της κυριεύεται ξανά από το πνεύμα της μητέρας της. Κάτι που δυστυχώς θα έχει τρομερές συνέπειες για την κοπέλα. Στο μεταξύ η απόφαση του Μάρκου να μην στηρίξει τον ίδιο του τον πεθερό και γενικότερα τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους φέρνει τα πάνω κάτω.Η Μάγισσα: Η Αναχίτ μπαίνει στην Θεοφανώ και επιτίθεται στην Αγάθη

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Στη συνέχεια όταν επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι την απογοητεύει για ακόμη μια φορά καθώς διστάζει να πάρει τη μεγάλη απόφαση να το σκάσουν μαζί, όπως της είχε υποσχεθεί. Τώρα που είναι καπετάνιος των Λασκαρέων νιώθει το καθήκον να υπερισχύει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *