Έρωτας Φυγάς: Ευγενία και Φάνης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Έρωτας Φυγάς: Ευγενία και Φάνης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίαςΟ Φάνης σαν ένας γοητευτικός και μυστηριώδης νέος, ο οποίος ήρθε αθόρυβα στην περιοχή, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Τους παρακολουθεί όλους και όλα από την αρχή. Κανείς δεν έχει φανταστεί ποιος πραγματικά είναι.Έρωτας Φυγάς: Ευγενία και Φάνης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Με το χιούμορ, τη γοητεία, αλλά και την εξυπνάδα του, κερδίζει τους πάντες και έχει γίνει σύμμαχος με τον Στέφανο και τον Μάρκο, οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν μαζί όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηνά

Εσωτερικό και εξωτερικό. Αφού, έχει γίνει και αυτός μέλος της οικογένειάς τους και εγκαθίσταται για τα καλά στην περιοχή, θέλοντας να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό. Και θα το κάνει με οποιοδήποτε κόστος.

Κάτι άλλο που δεν γνωρίζαμε και αρχίζει σιγά σιγά να ακούγεται πολύ έντονα είναι πως μετά τον θανατηφόρο τροχαίο του Μάρκου με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Καυτές σκηνές ανάμεσα σε Πηνελόπη και Μελέτη

Θα δούμε την Ευγενία να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον Φάνη καθώς από όσο έχουμε δει πως οι δυο τους φλερτάρουν ελαφρά ο ένας τον άλλον.

Μέχρι να γίνει αυτό το γεγονός βέβαια θα προηγηθούν πολλά ακόμη πράγματα που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.Έρωτας Φυγάς: Ευγενία και Φάνης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *