Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης δεν αποδέχεται τον χωρισμό του με την Ιουλία

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα.Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης δεν αποδέχεται τον χωρισμό του με την Ιουλία

Αναλυτικά, όσα θα δούμε την Τετάρτη 22

 

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Ιουλία, πολύ πιεσμένη και σε απόγνωση, αναζητά διεξόδους διαφυγής, ενώ ο Γρηγόρης απ’ την πλευρά του, δεν αποδέχεται τον χωρισμό τους και αποφασισμένος να την κερδίσει, εντείνει τις προσπάθειές του με κάθε μέσο Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης δεν αποδέχεται τον χωρισμό του με την Ιουλία

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης βάζει την φωτιά στο σπίτι των Στεφαναίων

. Η Κυριακούλα που υποπτεύεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ατζαλίνα, την σπρώχνει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, κάτι που την οδηγεί σε αποκαλύψεις απέναντι στον νεαρό δικηγόρο.

Η Στεφανία, που επιμένει πως πρέπει να πουν στο Χρήστο κάποιες αλήθειες για το παρελθόν, έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και με το Γιωργίκη.

Κι ενώ ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον Φώτη, μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία Σκούταρη, η Κατερίνη και η Κυριακούλα κανονίζουν να κάνουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων, για να μονοιάσουν ο Στράτος και ο Κωστής και για να προχωρήσει το προξενιό της Φιλιώς με το Γρηγόρη.

Διαβάστε Επίσης  Εξέλιξη σοκ με τον Έρωτα φυγά; Τέλος από το OPEN;

Η Στάσα περιμένει πως μετά τις αποκαλύψεις, η Ιουλία θα καταδώσει το Στράτο, όμως εκείνη βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο δίλημμα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *