Σασμός Spoiler: Η Βασιλική και ο Αστέρης έρχονται κοντά

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική και ο Αστέρης έρχονται κοντά

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική και ο Αστέρης έρχονται κοντά

Ο Αστέρης και η Βασιλική έρχονται όλο και πιο κοντά στη σειρά Σασμός, ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα το παράνομο ζευγάρι και όλα καταρρέουν.

Η Βασιλική λυγίζει, τρέμει πως το μεγαλύτερο κακό δεν έχει ξεσπάσει ακόμη. Ο Αστέρης ακούει τον αδελφό του με προσοχή, με τον Μαθιό να του ανοίγει την καρδιά του με μεγάλο πόνο.

Του αναφέρει πως ήταν πάντα ερωτευμένος με την Βασιλική, πως την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Στεφανή, πως η αγάπη αυτή έσβησε απότομα. Από την άλλη, η Βασιλική του ορκίζεται πως δεν είχε κάτι με τον Μαθιό, όσο ήταν παντρεμένη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Πέτρος Μαθαίνει Την Σχέση Της Αργυρώς Με Τον Αστέρη

Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετυλίγεται…

Ο Αστέρης τρέχει να ενημερώσει την Αργυρώ, για όλα όσα έμαθε σχετικά με τον αδελφό του και την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Εκείνη τον συμβουλεύει να συμπαρασταθεί στη γυναίκα αυτή, γιατί τώρα περνάει πολύ δύσκολα.

Άλλωστε, η Βασιλική τους στήριξε αρκετά, κρατώντας το στόμα της κλειστό. Ο Αστέρης την επισκέπτεται και τα δάκρυα καίνε τα μάγουλα της πρωταγωνίστριας. Μία εξομολόγηση ξεκινά, γεμάτη πόνο κι απόγνωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024

Ο Αστέρης της επισημαίνει πως θα την στηρίξει. Είναι με το μέρος του και θα παλέψει για τον έρωτά τους. Πώς να μη το κάνει, αφού ταυτίζεται και ο ίδιος. Τα αδέλφια Σταματάκη ερωτεύτηκαν τις λάθος γυναίκες κι αυτό θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά…

Ο Μαθιός θα φύγει από το σπίτι, αναζητώντας καταφύγιο στο βουνό. Τότε είναι που η Καλλιόπη θα αναθεωρήσει., ζητώντας του να γυρίσει πίσω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *