Σασμός: Αυτή είναι η ερωτική ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας

Σασμός: Αυτή είναι η ερωτική ιστορία του Μάρκου και της ΑνθούλαςΣασμός Spoiler: Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει. Ο Άγγελος μαθαίνει την πικρή και σκοτεινή αλήθεια για τους γονείς του, με την οργή να τον κυριεύει. Ο Μάρκος και η Ανθούλα είχαν αγνό και πολύ όμορφο έρωτα, στη σειρά Σασμός. Έναν έρωτα που διέλυσε η Καλλιόπη, φτάνοντας την Ανθούλα ακόμη και στον θάνατο.

Σασμός Spoiler: Η ερωτική ιστορία Μάρκου και Ανθούλας – Μία ιστορία γεμάτη πόνο

Ο Άγγελος δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως η αγαπημένη του “θεία” έλεγε τόσα ψέματα. Θα ζητήσει παρηγοριά στους Βρουλάκηδες, με την γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύπτει το έγκλημά της στον αγαπημένο της εγγονό. Τί συνέβη με τον Μάρκο και την Ανθούλα και ποια είναι η αλήθεια; Πότε γεννήθηκε ο Άγγελος και πως σχετίζεται με αυτή την ιστορία η Μαρίνα;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ οι Βρεττάκοι: Εξαφανίζεται η μικρή Αγγελική

Σασμός: Αυτή είναι η ερωτική ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας

Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες είχαν χρόνια βεντέτα, λόγω των χωραφιών. Ωστόσο, η βεντέτα αυτή είχε σβήσει, μέχρι να ξανά φουντώσει με τον θάνατο του Μάρκου Βρουλάκη. Εκείνος ερωτεύτηκε παράφορα την Ανθούλα, την αδελφή του Σταματάκη και της υποσχέθηκε να ζήσουν μαζί.

Μόλις η Καλλιόπη έμαθε την αλήθεια, έστειλε την Ανθούλα στην Αθήνα, έγκυο. Ο Μάρκος νόμιζε πως η γυναίκα της ζωής του τον εγκατέλειψε, για να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε στην πρωτεύουσα. Τα γράμματα που του έγραφε εκείνη δεν έφτασαν ποτέ, εξαιτίας της Καλλιόπης, αλλά και της γιαγιάς Ειρήνης.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης είναι ζωντανός και τους εκδικείται όλους

Ο Μάρκος δεν έμαθε ποτέ πως η Ανθούλα ήταν έγκυος, στη σειρά Σασμός. Έτσι, μετά από λίγο καιρό, γνώρισε και αρραβωνιάστηκε την Μαρίνα, παραδομένος, πια σε έναν άλλον έρωτα.

Σασμός: Αυτή είναι η ερωτική ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας

Η Ανθούλα, δεν είχε ιδέα. Ήταν κλεισμένη στην κλινική και υπέφερε που δεν είχε απάντηση από τον καλό της, επί χρόνια. Νόμιζε πως είχε απαρνηθεί κι εκείνη και το παιδί. Άρχισε να χάνει το μυαλό της. Μια μέρα, αυτοκτόνησε…

Ο Μάρκος και η Ανθούλα έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, στη σειρά Σασμός. Μόνο που το τέλος ήταν άσχημο και βασανιστικό και για τους δύο… Οι ένοχοι για όλο αυτό ήταν η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *