Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει

 

Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει

 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA «Σασμός», καθώς ο Μαθιός συλλαμβάνεται, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει.Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει

 

Ο Αντρέας προτείνει στην Εύα να σκοτώσουν τον Μαθιό

Την ώρα που η Βασιλική ήταν έτοιμη να σκοτώσει τον φονιά του γιου της, τον Λάζαρο, εκείνος παραπατάει, χτυπάει στο κεφάλι και χάνει τη ζωή του.Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει

Μαθαίνοντας ο Μαθιός τι έγινε και φοβούμενος ότι η Βασιλική που είναι έγκυος μπορεί να μπει στη φυλακή, μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες και αποφασίζει να πάει ν’ απολογηθεί στον Αντώνη και στον Γιώργο, παίρνοντας όλη την ευθύνη πάνω του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Έτσι ο Αντώνης, του βάζει χειροπέδες αν και μέσα του πιστεύει ότι ο πραγματικός ένοχος είναι η Καλλιόπη.

Εντωμεταξύ η Εύα ενημερώνει τον Αντρέα για τη σύλληψη του Μαθιού και εκείνος κατηγορεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Λάζαρου, ενώ επισημαίνει το υποτιθέμενο δυστύχημα, προκειμένου να προστατευτούν οι Σταματάκηδες.

Η Εύα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός»,πιστεύει ότι ο Μαθιός μάλλον ευθύνεται για τον θάνατο του Ευθύμη και το λέει στον Αντρέα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς 13: Μεγάλη κόντρα Αντιγόνης-Μαρίνας!

Τότε εκείνος καθώς τρέφει ιδιαίτερο μίσος για εκείνον, της προτείνει να τον σκοτώσουν. Αν και η Εύα του ζητά να ηρεμήσει, ο Αντρέας αρχίζει να βάζει μπρος το σχέδιο του.

Μιλάει με τον Τηλέμαχο και βρίσκουν πώς και πότε θα τον σκοτώσουν, καταλήγοντας ότι η εκτέλεση του Μαθιού θα γίνει με τουφέκι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη φυλακή.

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *