Η Παραλία: Υπατία και Χάρι οδεύουν προς τον χωρισμό

 

Η Παραλία: Υπατία και Χάρι οδεύουν προς τον χωρισμό

Διονύσης και Παύλος έρχονται αντιμέτωποι για τις επιχειρήσεις Αρχοντάκη και ο Παύλος κάνει μία ανατρεπτική κίνηση.Η Παραλία: Υπατία και Χάρι οδεύουν προς τον χωρισμό

 

Η Υπατία και ο Χάρι απομακρύνονται καθώς εκείνη υποψιάζεται ότι έχει κρυμμένα μυστικά ενώ ο Λοΐζος σοκάρεται με τις σκοτεινές υποθέσεις του κουνιάδου του.

Ο Διονύσης αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται και να ξανά βρίσκει τον εαυτό του ενώ το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις Αρχοντάκη συναντούν σοβαρά εμπόδια τον οδηγεί στην απόφαση να επιστρέψει στο γραφείο. Κάτι όμως που δεν αρέσει και τόσο στον γιο του.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, δημιουργούνται εντάσεις ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Μία ξαφνική απόφαση του Παύλου μάλιστα ανατρέπει τις ισορροπίες στην οικογένεια φέρνοντας τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα όμως ο Διονύσης βελτιώνει τις ψυχραμένες εδώ και καιρό σχέσεις με τον Γράντο, επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική τους σχέση με νέα δεδομένα και καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Χρήστου

Ο Λοΐζος φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του και έτσι αρχίζει να εμπλέκεται ενεργά στις σκοτεινές και παράνομες υποθέσεις που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση του Παπαγιαννάκη.

Παράλληλα ο Διονύσης ακόμα παλεύει για την έγκριση της πολεοδομίας και την ανέγερση του ξενοδοχείου τους αλλά χωρίς καμία τύχη. Η καθυστέρηση αυτή και η συνεχής απόρριψη από τους φορείς των κάνουν να αντιληφθεί ότι ενδεχομένως να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που παρεμποδίζουν την υπόθεση του.

Μία απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και το Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος που μάλλον κανείς δε γνωρίζει στο χωριό. Οι Απόκριες πλησιάζουν και όλοι οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται να τις γιορτάσουμε.

Οι χίπηδες μάλιστα διοργανώνουν όπως συνηθίζουν πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες μάλιστα που φορούν οι περισσότεροι στα Μάταλα φαίνεται να λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών που συνδέουν την κοινότητα και τα γεγονότα που εκτυλίσσονται τελευταία στο χωριό.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Απαγωγή σοκ στον πύργο

Παράλληλα η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει και αυτό προκαλεί ρίξεις στην σχέση τους λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Όλοι μοιάζουν ένοχοι, όλοι κάτι κρύβουν…

Άραγε θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια των τραγικών γεγονότων που πλήττουν το χωριό; Αν και άρχισε να αναμειγνύεται στις δουλειές του κουνιάδου του, ο Λοΐζος στην πραγματικότητα δεν είχε ιδέα που ακριβώς έμπλεκε.

Τώρα που αντιλαμβάνεται σιγά σιγά όσο κρύβονται πίσω από τις δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη τρομοκρατείται με τα σκοτεινά μυστικά και τις σκληρές αλήθειες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος.

Παράλληλα ο Μαρκ βυθισμένος σε μία αβεβαιότητα που τον συνταράσσει προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο στη ζωή του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *