Σασμός: Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει

 

Σασμός: Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει.

 

Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια. Ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα.

Ο Ανδρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Στη συνέχεια, πιέζει την Εύα να του πει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ταξίδι του μέλιτος μετατρέπεται σε κόλαση

Εκείνη, νιώθοντας εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, λέγοντάς του ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη. Περιχαρής ο Βαγγέλης, της ξεκαθαρίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της, όπως στάθηκε και στον αδελφό της. Η Εύα, μένοντας μαζί του, δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα το κακό να πλησιάζει! Η Καλλιόπη με τη Βασιλική καταφέρνουν να μάθουν πού κρύβεται ο Λάζαρος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σώζει την Μαρίνα από χρεοκοπία

Παίρνουν όπλα από αυτά που φυλά η καπετάνισσα στο σπίτι της και του στήνουν καρτέρι για να τον σκοτώσουν.

Ο Λάζαρος αιφνιδιάζεται από τις δύο γυναίκες. Ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και η Καλλιόπη τον καταριέται.

Εξοργισμένη, η Βασιλική του επιτίθεται τραβώντας το όπλο της. Ο Λάζαρος τρομάζει, πισώπλατά, στραβοπατά, σωριάζεται κάτω και χτυπά το κεφάλι του σε μια πέτρα! Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *