Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται

H αλήθεια είναι ότι ο Ορέστης έχει δικό του γυμναστήριο στο Περιστέρι και στη Μάνη εμφανίζεται αρχικά ως τουρίστας. Βέβαια, ο στόχος του δεν είναι μόνο να απολαύσει τις ομορφιές του τοπίου και να κάνει τις διακοπές του σε ένα από τα πιο ωραία τοπία της χώρας μας. Για την ακρίβεια, ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής του είναι τελείως διαφορετικός.

Το γυμναστήριο θα είναι απλώς η… βιτρίνα του, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες. Έχει βάλει σκοπό του να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τον Κίμωνα. Ο γιος του Δημοσθένη έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένειά του.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατός του είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός της μίας συμμορίας και η κόντρα του με την άλλη συμμορία έχει πλέον ξεφύγει. Και ο κύκλος του αίματος όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει.

Ο Ορέστης είναι μυστικός πράκτορας που θα ασχοληθεί με την υπόθεση δολοφονίας του Κίμωνα και θα ανακαλύψει ποιος ευθύνεται, προκειμένου να «ξεδοντιάσει» και τις δύο συμμορίες;

Ή μήπως ο γυμναστής με έδρα το Περιστέρι είναι τελικά μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη που θα έχει ως στόχο να βγάλει από τη μέση τον Καπερνάρο για να πάρει την εκδίκησή του;

Προς το παρόν θα εμφανιστεί σαν απλός επισκέπτης, φίλος του Κίμωνα, που δεν τον γνωρίζει κανείς. Και μπαίνει με φόρα στη Μάνη για να ταράξει τα νερά στη Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με spoilers λένε πως ο Ορέστης και Δήμητρα θα είναι ζευγάρι και πως Θα δώσει η Δήμητρα μία ακόμη ευκαιρία στον έρωτα. Τα νεότερα spoilers Που κυκλοφορούν, θέλουν τον Ορέστη να γίνεται ζευγάρι με την Αντιγόνη . Τώρα το τι πραγματικά ισχύει, θα σας πούμε σε πολύ λίγες ημέρες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *