Σασμός: Η Μαρίνα βλέπει τον Αντώνη με άλλη γυναίκα

Πρόσφατα η Μαρίνα έμαθε από την Θεοδώρα όλη την αλήθεια για τον αδικοχαμένο Πετρή. Μετά από ακόμη μία αποβολή της Θεοδώρας, οι τύψεις της νεαρής κοπέλας την κάνουν να λυγίσει. Πιστεύει ότι δεν μπορεί να γίνει μαμά επειδή εξαιτίας της, ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε λίγα χρόνια πριν.

Πιστεύει ότι αν δεν μιλήσει και αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια, αυτή η κατάρα θα την κυνηγά. Έτσι περνάει από το σπίτι της Μαρίνας και της εξηγεί όλα τα γεγονότα. Της αναλύει πως η Θεοδώρα, ακόμη κι άθελά της, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δολοφονία του Πετρή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια δικηγόρος από την Ισπανία ταράζει τον Λυκούργο

Η Μαρίνα σοκάρεται. Όχι μόνο επειδή συνειδητοποιεί ότι ο γιος της έφυγε από την ζωή, θύμα μίας σκευωρίας αλλά κι επειδή όλα αυτά τόσα χρόνια ο Αντώνης τα ήξερε και επέλεξε να μην της τα πει. Όταν βρίσκονται οι δυο τους, η Μαρίνα βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Μάταια ο Αντώνης προσπαθεί να της εξηγήσει ότι όλα αυτά τα έκανε για να την προστατεύσει. Η Μαρίνα ζητά διαζύγιο και είναι οριστική η απόφασή της. Φαίνεται όμως πως οι εξελίξεις την προλαβαίνουν. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Αντώνης στεναχωρημένος θα θελήσει να πάει για ένα ποτό να ξεχαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πέμη Ζούνη – Σταύρος Ζαλμάς ανατρέπουν τα spoilers

Εκεί, μεθυσμένος όπως είναι θα κάνει μία γνωριμία η οποία θα είναι περιστασιακή. Όμως αυτό φτάνει στα αυτιά της Μαρίνας που ζηλεύει και εξοργίζεται στην ιδέα ότι ο άνθρωπός της, μπόρεσε να την αντικαταστήσει τόσο γρήγορα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *