Παγιδευμένοι: Δημήτρης Σταύρος και Ανδρέας μπαίνουν σε διαθεσιμότητα

Παγιδευμένοι: Δημήτρης Σταύρος και Ανδρέας μπαίνουν σε διαθεσιμότηταΜετά την καταγγελία του Αλέκου, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Ειδικά ο πρώτος, που, από τη μία, έχει να διαχειριστεί τις τύψεις του, επειδή σκότωσε τον Παναγιώτη, και, από την άλλη, τη δυσφήμηση ότι μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημά του για να μην τιμωρηθεί.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας -πάλι με πρωτοβουλία του Αλέκου-, κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο επιθεωρητής από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο φτάνει στην Εισαγγελία και ξεκινά την έρευνα, δηλώνοντάς τους ότι όσο διαρκεί θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Γιαγιά Ειρήνη Γνωρίζει Πολλά Μυστικά Από Το Παρελθόν

Ο επιθεωρητής ανακοινώνει ότι θα πάρει απ’ όλους καταθέσεις. Η Άννα, που θεωρεί παράλογη την κατηγορία ότι ο Σταύρος και ο Ανδρέας καλύπτουν τον Δημήτρη, αποφασίζει να του μιλήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας πιάνεται στα χέρια με τον Αλέκο, ο οποίος έστησε όλη αυτή την πλεκτάνη, με στόχο την αποκαθήλωση της παρέας. Ο Δημήτρης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένος να υπερασπιστεί την υπόληψή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος από καλός γίνεται ο χειρότερος όλων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *