Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη φεύγει από την ζωή του Ιπποκράτη

 

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη φεύγει από την ζωή του Ιπποκράτη

 

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ειρήνη φεύγει από την ζωή του Ιπποκράτη

 

Καθηλώνουν τα νέα και επόμενα επεισόδια στο Ναυάγιο, με την Ειρήνη να διώχνει οριστικά τον Ιπποκράτη από την ζωή της, αλλά εκείνος να της λέει ότι θα την περιμένει και είναι δίπλα της.

Ο Τρύφωνας, μπαμπάς της Ειρήνης, έχει κάποιες ενοχλήσεις και κάνει εξετάσεις. Οι εξετάσεις όμως δεν είναι καλές και ο Τρύφωνας έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αποφασίζει να μη μιλήσει στην Ειρήνη, αλλά μόνο στον Ιπποκράτη.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ντίνου

Η Ειρήνη από την άλλη, μη ξέροντας ακόμη κάτι για τον πατέρα της, ανακοινώνει στον Ιπποκράτη ότι θα φύγει από το σπίτι του και θα πάει να νοικιάσει δικό της στην Αθήνα.

Η στιγμή όμως που η Ειρήνη μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της, δεν αργεί να έρθει και η νεαρή κοπέλα σοκαρίζεται.

Η Ειρήνη νιώθει πόνο και οργή.

Έχασε τον άντρα της στο ναυάγιο και τώρα φοβάται ότι θα χάσει και τον πατέρα της. Αποφασίζει να απομακρύνει τον Ιπποκράτη από την ζωή της , αλλά εκείνος της λέει ότι θα την περιμένει α γυρίσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής πέφτει θύμα απατεώνων

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *