Στον ανακριτή σήμερα η Εύη Βατίδου που κατηγορείται για τραυματισμό ζευγαριού σε τροχαίο

 

Στον ανακριτή σήμερα η Εύη Βατίδου που κατηγορείται για τραυματισμό ζευγαριού σε τροχαίο

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα η Εύη Βατίδου στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τροχαίο περιστατικό στην Γλυφάδα.

 

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο οδηγήθηκε χθες Κυριακή 912/11) στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Χθες η κ. Βατίδου είχε οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της. Με εντολή του Ανακριτή η κ. Βατίδου θα παραμείνει κρατούμενη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27

Η ένταση του συμβάντος φαίνεται να κλιμακώθηκε και η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας την γυναίκα.

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο της κ Βατίδου, Αλέξη Κούγια, η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Διαβάστε Επίσης  Food Pass: Πώς θα δοθεί η ενίσχυση και ποιους αφορά - Αναλυτικά τα ποσά

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος πήγε προς δύσβατα σημεία στην Άνω Γλυφάδα και, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *