Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Παρασκευή 17/11/23 έως την Παρασκευή 24/11/23 στις 21:00

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 46, 47, 48, 49, 50, 51. 52

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 46 στις 17/11/2023
Επεισόδιο 46
Παρασκευή

Η Αρετή ζει στιγμές δόξας αφού πλέον νιώθει δικαιωμένη απέναντι σε όσους την έλεγαν τρελή και αμέσως διαδίδει παντού την είδηση ότι η Αριάδνη είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας.

Δεν διστάζει να πάει μέχρι και στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου να τους ανακοινώσει όλη την αλήθεια.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 47 στις 19/11/2023
Επεισόδιο 47
Κυριακή

Στο αρχοντικό των Βρεττάκων η αποκάλυψη ότι η Αριάδνη είναι κόρη της Ιουλίας προκαλεί σοκ. Ωστόσο, βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας, αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν.

Η Αριάδνη επιδιώκει να συναντηθεί με τη Βασιλική, αλλά εκείνη της δείχνει ότι είναι ανεπιθύμητη. Η Αθηνά φεύγει από το Σούνιο και παρακαλεί τη Μαρία να συνετιστεί.

Η Αριάδνη ζητάει από τον Χρήστο να δουλέψει στην ταβέρνα του, ενώ ο Λυκούργος, που αντιλαμβάνεται ότι ο ανιψιός του την καλοκοιτάζει, τον προειδοποιεί.

Η Ιουλία αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους. Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 48 στις 20/11/2023
Επεισόδιο 48
Δευτέρα

Η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μη μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκεί, αλλά αυτή το βλέπει σαν πράξη αγάπης.

 

Ο Στάθης προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας. Λίγο μετά, ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία πως η κόρη τους αποφάσισε να μείνει στη Μάνη.

Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και τη συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από πιθανές απογοητεύσεις.

Διαβάστε Επίσης  Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Ο Μάνος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο που παίρνει ο Στάθης, προκειμένου να αγοράσει κτήματα με ελιές. Η Αντωνία κάνει ένα παρασκευαστικό λάθος και η Ισμήνη την απολύει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 49 στις 21/11/2023
Επεισόδιο 49
Τρίτη

Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία. Όσο για τον Ισίδωρο, κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις.

Η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος της ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ ανάμεσά τους συνεχίζει να υποβόσκει αμοιβαία έλξη. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης μπαίνει στο καφενείο και βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Ο Λυκούργος δέχεται μια κλήση από δικηγόρο που τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του με τη Χάιδω θα έχει βγει σε λίγες μέρες.

Η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά να διαλέξει άμεσα με ποια κοπέλα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει, διαφορετικά θα μιλήσει και στις δύο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 50 στις 22/11/2023
Επεισόδιο 50
Τετάρτη

Η Ξένια, καθώς έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της εγκυμοσύνης που αντιμετώπισε και μπαίνει πια στον 6ο μήνα, έχοντας μάθει και το φύλο του παιδιού που περιμένει -είναι αγοράκι, θεωρεί αναγκαίο να ενημερώσει και τη γυναίκα του Δημοσθένη -με τον οποίο έχει συμφωνήσει να του παραδώσει το παιδί όταν γεννήσει επί πληρωμή και να εξαφανιστεί από τη Μάνη, ότι αυτή θα αναλάβει να το μεγαλώσει και να το φροντίσει.

Θέλει να είναι απολύτως βέβαιη ότι το παιδί θα έχει την απαραίτητη φροντίδα, καθώς η εγκυμοσύνη έχει ξυπνήσει μέσα της το μητρικό φίλτρο Με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης, χτυπά της πόρτα της Ασπασίας, που μένει κατάπληκτη όταν τη βλέπει, «Καλημέρα. Είσαι η Ασπασία; Η γυναίκα του Δημοσθένη; Θέλω να μάθεις από μένα ότι περιμένω το παιδί του άντρα σου και θα το μεγαλώσεις εσύ.

Και θέλω να το μεγαλώσεις σωστά. Δεν αρκούν τα λεφτά του Δημοσθένη γι’ αυτό. Ένα παιδί χρειάζεται φροντίδα και μητρική αγάπη. Μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό;».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μύρωνας παίρνει μετάθεση στα Γιάννενα για την Άσπα

Η Ασπασία παθαίνει σοκ, καθώς εμβρόντητη ακούει τη γυναίκα που θεωρεί ερωμένη του άντρα της, να της κάνει… πάσα το μωρό της, γιατί έτσι έχει συμφωνήσει με τον αδίστακτο και εκδικητικό Δημοσθένη. «Είσαι τρελή! Δεν ξέρεις τι λες! Τι ζητάς από μένα και τον άντρα μου;», ουρλιάζει και της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα…

Τα πόδια της δεν τη βαστούν, όμως. Το σοκ είναι μεγάλο και το μίσος της για τον Δημοσθένη φουντώνει όλο και περισσότερο. Σωριάζεται λιπόθυμη στο πάτωμα, ενώ το τηλέφωνο χτυπά. Την ψάχνει επειγόντως η Αρετή…

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 51 στις 23/11/2023
Επεισόδιο 51
Πέμπτη

Ο Ισίδωρος ετοιμάζει επίσημο δείπνο για να γιορτάσει το γάμο του με την Αμαλία. Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια περιμένει αγόρι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μοιράζει δώρα στην Ασπασία και την Ειρήνη, κι εκείνες παραξενεύονται.

Ο Πότης και η Άννα παίρνουν εξιτήριο, μετά το ναυάγιο που είχαν με τη βάρκα, αλλά εκείνη του ζητά διαζύγιο. Το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος γίνεται αφορμή να ξαναβρεθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχρό. Μια εταιρική σύσκεψη θα φέρει για πρώτη φορά αντιμέτωπες την Αμαλία και την Αθηνά.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 52 στις 24/11/2023
Επεισόδιο 52
Παρασκευή

Οι άντρες του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι του Ισίδωρου και του κλέβουν το χρηματοκιβώτιο. Ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη από τη στάση της Αριάδνης, αλλά ο Στάθης την κατηγορεί ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης.

Στο μεταξύ, η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για το χωρισμό της με τον Λυκούργο. Παράλληλα, μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία (Δήμητρα Δημητριάδου), έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται, αλλά ο τελευταίος καβγάς τους θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδώρου, αλλά ένα απόσπασμά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *