Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 21 στις 22/11/2023
Επεισόδιο 21
Τετάρτη

Ο Γρηγόρης δεν αποδέχεται το χωρισμό τους και είναι αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά… Η Κυριακούλα, που υποπτεύεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ατζαλίνα, τη σπρώχνει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, κάτι που οδηγεί την κόρη της σε αποκαλύψεις προς το δικηγόρο.

Η Στεφανία, που επιμένει πως πρέπει να πουν στον Χρήσστο κάποιες αλήθειες για το παρελθόν, έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη.

Ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον επιστάτη Φώτη, το μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία του Σκούταρη, ενώ η Κατερίνη και η Κυριακούλα κανονίζουν να κάνουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων, για να μονοιάσουν ο Στράτος και ο Κωστής, ώστε να προχωρήσει το προξενιό της Η Φιλιώς με τον Γρηγόρη.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η νέα γιατρός σώζει τον Αποστόλη τελευταία στιγμή

Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα μετά τη συνάντηση με τον Δημητρό, επιστρέφει αναστατωμένη στον Τύρναβο, με την Κυριακούλα να τη συμβουλεύει να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα. Η υγεία της Στάσας κλονίζεται ανακαλύπτοντας ότι συνεχίζεται η επικοινωνία Γρηγόρη και Ιουλίας. Το γεγονός αυτό θα φέρει μάνα και κόρη πιο κοντά.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 22 στις 23/11/2023
Επεισόδιο 22
Πέμπτη

Στο αρχοντικό Προβιού, ο Χρήστος εξακολουθεί να ρωτά τον Γιωργίκη για το παρελθόν, ενώ η Χάσω μαλώνει με τη Στεφανία, με τον καβγά τους να καταλήγει σ’ ένα βίαιο ξέσπασμά της. Κι ενώ η χωροφυλακή είναι κοντά στα ίχνη του Φώτη, οι οικογένειες Ραζίνη και Στασινόπουλου συναντιούνται στο οικογενειακό τραπέζι, προσπαθώντας να τα ξαναβρούν.

 

Ο Δημητρός, θέλοντας να μιλήσει στην Αλεξάνδρα, πηγαίνει σπίτι της και τυχαία γίνεται μάρτυρας μιας πολύ σοβαρής εξέλιξης που αφορά το φόνο. Στο μεταξύ, η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, ότι είναι έγκυος από τον Γρηγόρη, προκαλεί την έκρηξη της Στάσας.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης στα γυρίσματα

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 23 στις 24/11/2023
Επεισόδιο 23
Παρασκευή

Η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί για υπηρεσιακό θέμα. Η Φιλιώ -μάταια- προσπαθεί ν’ αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη. Μετά την αποχώρησή τους, ο Δημητρός, που βρίσκεται έξω από το σπίτι, πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας.

Εκείνη, με τη σειρά της, ενημερώνει την οικογένειά της, προκαλώντας ανησυχία. Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με τη Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Ο Στασινόπουλος μαθαίνει ότι ο κρατούμενός του, ο Φώτης, είναι αποφασισμένος να μιλήσει για το φόνο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *