Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 54, 55, 56, 57, 58

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 54, 55, 56, 57, 58

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος 54, 55, 56, 57, 58 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 54, 55, 56, 57, 58

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 54 στις 22/11/23
Επεισόδιο 54
Τετάρτη

Ο Μάρκος είναι σοκαρισμένος με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ευγενίας. Ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μωρό να είναι δικό του και πιστεύει τα κουτσομπολιά που θέλουν την εν διαστάσει σύζυγό του να έχει σχέση με τον Φάνη!

Έτσι, πηγαίνει να τον βρει και δεν αργεί να βγάλει το όπλο για να «καθαρίσει την τιμή του»! Την τελευταία στιγμή, τον σταματάει η Ευγενία, η οποία αναγκάζεται να παραδεχτεί πως είπε ψέματα… για να δικαιολογηθεί.

Εξοργισμένος μαζί της, την παίρνει και την πηγαίνει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων για να το πει η ίδια στην Αλεξάνδρα… Με δάκρυα στα μάτια, αφού δεν της έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, η Ευγενία παραδέχεται τα πάντα.

Η Αλεξάνδρα ηρεμεί, αφού είχε περάσει δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Ιάσωνας συνειδητοποιεί ότι όλα πια τέλειωσαν ανάμεσα σ’ εκείνον και τη σύζυγό του. Η καρδιά της ανήκει για πάντα στον Μάρκο…

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 55 στις 23/11/23
Επεισόδιο 55
Πέμπτη

Στο μεταξύ, στην Αθήνα, μία επιδείνωση στην κατάσταση του Στέφανου κάνει τη Μαργέτα να εγκαταλείψει την κρυψώνα της και να πάει κοντά στον αγαπημένο της, βάζοντας σε κίνδυνο το σχέδιό της και φυσικά την ίδια της τη ζωή.

Μετά από επί μονές ερωτήσεις της Δήμητρας, η Μαργέτα της αφηγείται τον τρόπο διάσωσής της, ενώ, επιστρέφοντας πίσω στην Κηφισιά, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Το σπίτι στην αρχή φαίνεται πως απειλείται, αλλά όταν μπαίνει μέσα ο μυστηριώδης άντρας όλα αλλάζουν και φανερώνεται το κίνητρό του. Παράλληλα, η διαμάχη της Ευγενίας και του Μάρκου εξακολουθεί να μαίνεται, ενώ ο γιος τους βρίσκεται στη μέση ως θύμα αυτής της ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Διαβολική συμμαχία μεταξύ Κυπριανής – Δαμιανής

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 56 στις 24/11/23
Επεισόδιο 56
Παρασκευή

Η Ουρανία έρχεται αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη σχετικά με το θάνατο του αγαπημένου της, που θα τη συνταράξει και από ένα σημείο και μετά θα αναθεωρήσει την άποψή της για το χαρακτήρα του Ιάσωνα. Ο Μάρκος δίνει ρητές οδηγίες στην Παναγιώτα για τη φύλαξη του μωρού, ώστε να μην το πλησιάσει η Ευγενία, η οποία πηγαίνει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων και… πέφτει στα πόδια της Αλεξάνδρας, ζητώντας της να τη βοηθήσει να ξαναδεί το παιδί της.

 

Εκείνη συγκινείται και πηγαίνει στην Παναγιώτα να πάρει το μικρό Στεφανάκο, λέγοντάς της ότι θα τον πάει να παίξει για λίγο με τον αδελφό του. Έτσι, η Ευγενία έχει την ευκαιρία να σφίξει στην αγκαλιά της το μωρό της. Όταν όμως η ώρα περνά, δεν το δίνει στην Αλεξάνδρα για να το επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά το αρπάζει κι αρχίζει να τρέχει, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο! Η Αλεξάνδρα τρέχει πίσω της και καταφέρνει να σώσει τόσο το μωρό όσο και την ίδια την Ευγενία!

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 57 στις 27/11/23
Επεισόδιο 57
Δευτέρα

Ύστερα από αυτό, ο Μάρκος είναι ακόμα πιο αποφασισμένος να χωρίσει την Ευγενία και να της πάρει το παιδί… Η Ουρανία με τη βαλίτσα στο χέρι ζητάει από τον Ιάσωνα να της πει όλη την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα του. Ο Φάνης ανακαλύπτει ένα χαρτοφύλακα που συνδέει τον Μάρκο και τη μεταφορά της ιδιοκτησίας του στη Μαργέτα, ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος δίνει σημάδια ζωής!

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Ιάσωνας σκοπεύει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει με την ίδια και τα παιδιά στο εξωτερικό. Αυτό την ανησυχεί και φροντίζει να συναντήσει τον Μάρκο. Του μεταφέρει όσα έμαθε και του ζητάει να επισπεύσουν το σχέδιο διαφυγής τους από τη Μεσσήνη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

Ο Μάρκος την καθησυχάζει και της λέει να του έχει εμπιστοσύνη. Πολύ σύντομα, θα είναι μακριά από όλους και θα ζήσουν με τα παιδιά τους τη ζωή που στερήθηκαν.

Η Ευγενία, τυχαία, βρίσκει την Ελπίδα να προσέχει το μωρό της και, παρά την απαγόρευση του Μάρκου να το ξαναδεί, φτάνει στα άκρα… Η Γεωργία ανακαλύπτει πως ο Στρατής είναι έτοιμος να φύγει για τη Γερμανία, για να γλιτώσει απ’ τον Κοντογιάννη, και είναι αποφασισμένη να τον εμποδίσει, με κάθε τρόπο…

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 58 στις 28/11/23
Επεισόδιο 58
Τρίτη

Ο Μάρκος ενημερώνεται από την Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα και ο Στεφανάκος έχουν εξαφανιστεί. Οι υποψίες τους πέφτουν πάνω στην Ευγενία. Ξεκινούν να την ψάξουν, εν γνώσει του Ιάσωνα, ο οποίος προσπαθεί να συγκρατήσει τη ζήλια και την οργή του.

Το σχέδιό του να φύγει με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους στο εξωτερικό γίνεται ολοένα και πιο έντονο στο κεφάλι του. Παράλληλα, η υγεία της Ελπίδας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η Ευγενία καταζητείται από τη χωροφυλακή για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Η Ευγενία βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί προσωρινά με το γιο της, ενώ ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος τη βοηθάει και να πάρει την εκδίκησή του. Ένας μυστηριώδης άντρας δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Στέφανος. Η απόπειρα θα γίνει αργά το βράδυ, όταν στο νοσοκομείο επικρατεί περισσότερη ησυχία.

Οι γιατροί που εφημερεύουν είναι στα γραφεία τους, στους διαδρόμους κυκλοφορούν λίγες νοσοκόμες και δεν υπάρχουν επισκέπτες. Ευτυχώς, η Δήμητρα καταφέρνει να αποτρέψει τη δολοφονία του Στέφανου από ανθρώπους του παρακράτους μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύντομα, ανακαλύπτει ότι οι εχθροί που τους περιβάλλουν είναι πολύ περισσότεροι. Ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται και η Δήμητρα με τη Μαργέτα εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον μεταφέρουν για την ασφάλειά του σε άλλο νοσοκομείο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *