MEGA: Αυτή την σειρά θρύλο ετοιμάζουν οι Ρήγας – Αποστόλου

 

MEGA: Αυτή την σειρά θρύλο ετοιμάζουν οι Ρήγας – Αποστόλου

MEGA: Αυτή την σειρά θρύλο ετοιμάζουν οι Ρήγας – Αποστόλου

Αλέξανδρος Κατσαρίδης

 

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, επιστρέφουν στο MEGA και ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, έδωσε τα χέρια με το MEGA, όχι απλά για την δημιουργία μιας νέας κωμικής σειράς για το κανάλι, που φέτος κάνει διάλειμμα από τις κωμικές σειρές όπως φαίνεται μετά από δυο σερί σεζόν, αλλά ένα ριμέικ που προβλέπω ότι θα συζητηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος σώζει τον Μάνο από τα ναρκωτικά;

Αναφέρομαι λοιπόν στην σειρά “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή”, που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στο MEGA το 2000, με πρωταγωνιστές τότε την Χρύσα Ρώπα, Ελένη Ράντου, Άβα Γαλανοπούλου, Ελένη Καστάνη, Πάυλο Χαικάλη και πολλούς πολλούς ακόμα καλούς ηθοποιούς.

Να θυμίσω ότι τότε η σειρά είχε σταματήσει άδοξα, γεγονός που “ακολουθούσε” τον Αλέξανδρο Ρήγα για χρόνια, εξού και είναι έτοιμος πια να την επαναφέρει, ως ριμέικ, 24 χρόνια μετά, στο ίδιο κανάλι.

Διαβάστε Επίσης  Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, και αναζητούνται ηθοποιοί καθώς είναι προφανές πως οι πρωταγωνιστές δεν θα είναι οι ίδιοι.

Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου με νέα συνεργασία και remake κωμικής σειράς στο MEGA μεταγραφή

Αφού ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός, βρεθούν οι υπόλοιποι συντελεστές και οι ηθοποιοί, θα μπει η σειρά σε γυρίσματα για να την δούμε βέβαια από την νέα, επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *