Η Μάγισσα: Ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία για το παρελθόν του ρασοφόρου

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία για το παρελθόν του ρασοφόρου

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία για το παρελθόν του ρασοφόρου

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία για το παρελθόν του ρασοφόρου

Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να το σκάσει με τη Θεοφανώ και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους.

Όμως η απόφαση του πατέρα του ανατρέπει τα σχέδια του αφού τον χρήζει καπετάνιο των Λασκαρέων. Ο Φρίξος δεν μπορεί να αφήσει μόνη και αβοήθητή την αγαπημένη του φίλη τώρα που τον έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ.

Η Θεοφανώ έχει ήδη πολλές αντιπάθειες μέσα στον πύργο και ξέρει ότι αν μαθευτεί η εγκυμοσύνη της θα την πετάξουν έξω. Ούτε ο Μιχαήλ θα μπορέσει να κάνει κάτι για να την κρατήσει δίπλα του αυτή τη φορά.

Έτσι η Θεοφανώ και ο Φρίξος ανακοινώνουν στα αφεντικά τους την απόφασή τους να παντρευτούν. Με το που το ακούει ο Μάρκος παγώνει. Προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του για να μην καρφωθεί μπροστά σε όλους όμως με την πρώτη ευκαιρία ξεμοναχιάζει τη Θεοφανώ και ξεσπά.

“Αυτό που πας να κάνεις είναι μία τρέλα και δεν θα το επιτρέψω, το ακούς;” της λέει οργισμένος. Της υπόσχεται να βρει μία λύση και της δηλώνει για ακόμη μια φορά ότι μόνο εκείνη είναι η γυναίκα που θέλει και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μπει ανάμεσα τους.

Της ζητά να του έχει εμπιστοσύνη και να του δώσει λίγο χρόνο. Σύμφωνα με το Τηλέραμα την ίδια ώρα η Κυπριανή έξυπνη, σκληρή και ατρόμητη, μια γυναίκα που καταφέρνει να επιβάλλεται στους άλλους προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένεια του από τη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Ψέματα: Και αυτήν βιάζει ο Ανδρέας

Πιστεύει ότι θα την ακούσει και θα το κάνει εκείνος όμως ήδη σκέφτεται την επόμενη κίνηση του. Παράλληλα ο Αντρέι πληροφορείται από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία από το παρελθόν του ρασοφόρου που θα τον βάλει σε σκέψεις.

Η Κυπριανή ακολουθώντας το σχέδιο της συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της και προσπαθεί να τους πείσει να ενταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου για να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τους Τούρκους. Αυτοί όμως δεν πείθονται εύκολα και ο χρόνος κυλά.

Η Κυπριανή θα πρέπει να προλάβει να τους αλλάξει γνώμη ενώ ο Σπήλιος περνάει ήδη στην αντεπίθεση.

Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγαθή θα διαταραχτεί από τη στιγμή που η νεαρή υπηρέτρια του Λασκαρέων αποφάσισε να εξερευνήσει το χάρισμα που έχει και να μην το καταπνίξει, κάνοντας απλώς τον σταυρό της κάθε φορά που βλέπει ένα όραμα. Θέλει να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις της ώστε να κάνει το καλό και όχι το κακό όπως φοβάται η μοναχή.

Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε την αντιπαράθεση των δύο γυναικών να φτάνει στα άκρα με την καλόγρια να παίρνει μία απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά.

Ενώ ο Εμρέ θα δεχτεί μία επίσκεψη από τον προδότη των Γερακάρηδων, οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ για το αν θα ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων, εναντίον των Τούρκων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πρώτη συνάντηση Αργυρώς και Αστέρη στο κελί

Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος ήταν εκείνος που σκότωσε το βρέφος. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν αφού ξέρουν καλά ότι στον πύργο, ακόμα και οι τοίχοι έχουν αυτιά και πρέπει να προσέχουν τι λένε.

Την ίδια στιγμή τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη.

Η Αγαθή αποκαλύπτει τις δυνάμεις της και η νεαρή αναγκάζεται να εμφανιστεί στο ιερατείο και να ομολογήσει τα πάντα για το χάρισμα της. Τι ακριβώς νιώθει, τι βλέπει, πότε ξεκίνησαν τα οράματα της.

Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα για την Θεοφανώ θα αποδειχτούν ιδιαίτερα περίπλοκα.

Μία απόφαση του Μιχαήλ σκάει σαν κεραυνός στον πύργο των Λασκαρέων και θα τον φέρει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά τον γιο του. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη Θεοφανώ για να το σκάσουν όμως οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν.

Ο Μιχαήλ ανακοινώνει την απόφαση του να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας ο πρωτότοκος γιος του και ο ίδιος να αποσυρθεί. Έτσι ο Μάρκος είναι ο νέος καπετάνιος. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Μάρκος δεν μπορεί να εγκαταλείψει την οικογένειά του. Μπορεί όμως να κρατήσει στο πλευρό του την Θεοφανώ σύγκριά του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *