Σασμός: Εγώ θα σε τελειώσω Βρουλάκη- Η Βασιλική απειλεί τον Ανδρέα

 

Σασμός: Εγώ θα σε τελειώσω Βρουλάκη- Η Βασιλική απειλεί τον Ανδρέα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού του λέει “Εγώ θα σε τελειώσω Βρουλάκη”. Η Βασιλική απειλεί τον Ανδρέα.

Η απειλή της Βασιλικής

 

Ο νέος εαυτός της Βασιλικής δεν θα της επιτρέπει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά το χτύπημα στο σπίτι. Μην έχοντας κάτι παραπάνω να χάσει θα πάει στο σπίτι του Αντρέα Βρουλάκη, έτοιμη να υπερασπιστεί την οικογένεια που της έχει απομείνει, τον άντρα της τον Μαθιό και το αγέννητο παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ελεύθερος ο Ανέστης – Ο Κουράκος τρελαίνεται

Εκείνος φυσικά θα ξαφνιαστεί που θα την δει και θα της ζητήσει το λόγο. “Δεν ήρθα να σε παρακαλέσω, να σε προειδοποιήσω ήρθα. Αν πειράξεις έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του Μαθιού θα το μετανιώσεις πολύ πίκρα.

Εγώ θα σε τελειώσω Βρουλάκη. Και εννοώ κάθε λέξη που λέω. Αν τον πειράξεις έχεις υπογράψει την καταδίκη σου, σου το ορκίζομαι στην ψυχή του Νικηφόρου μου” θα του πει χωρίς ανάσα και ο Αντρέας θα της απαντήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο

“Εσύ φαίνεσαι να έχεις περισσότερα κότσια από τον κύρη σου. Έχετε αλλάξει ρόλους. Αυτός φέρεται σαν γυναικούλα κι εσύ μιλάς αντρίκια“. Η Βασιλική θα φύγει εξαγριωμένη και ο Αντρέας θα κλείσει την πόρτα πίσω της με ένταση.

 

πηγή