Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 26, 27, 28

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 26, 27, 28

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 26, 27, 28: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 26, 27, 28

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 26 στις 20/11/2023
Επεισόδιο 26
Δευτέρα

Η Θεοφανώ αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Φρίξου να παντρευτούν, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Η απόφαση της αυτή φέρνει τον Μάρκο στα όρια του, αφού δεν αντέχει στην σκέψη ότι θα την χάσει και το παιδί του θα το μεγαλώσει πιστεύοντας ότι ο πατέρας του είναι κάποιος άλλος. Έτσι της προτείνει να το σκάσουν. Εκείνη δέχεται και αρχίζουν να σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της απόδρασης από το Πύργο.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 27 στις 21/11/2023
Επεισόδιο 27
Τρίτη

Η Θεοφανώ όμως έχει πρόβλημα με την Αγάθη. Η σχέση τους φτάνει στα άκρα και η καλόγρια παίρνει μία απόφαση που ταράζει τα νερά. Ενημερώνει το ανώτατο η ιερατείο της Μάνης πως είναι η πρώην προστατευόμενη της είναι μάγισσα που ασκεί κανονικά την τέχνη της, καθώς την εξουσιάζει ο σατανάς.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Μετά τον θάνατο της μητέρας της μαλάκωσε, κατάλαβε τα λάθη της»

Παράλληλα η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φεύγει με την οικογένεια του από τη Μάνη για να σωθούν από την εκδικητική μανία των Τούρκων, ενώ ο Αντρέι πληροφορείται από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του Ρασοφόρου, η οποία τον βάζει σε σκέψεις.

Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπύλιου για να αντιμετωπίζουν τους Τούρκους. Ο Σπήλιος όμως περνάει στην αντεπίθεση πριν εκείνη προλάβει να του αλλάξει γνώμη.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 26 στις 22/11/2023
Επεισόδιο 26
Τετάρτη

Ο Εμρέ δέχεται επίσκεψη από τον προδότη τον Γερακάρηδων και μαθαίνει για τα κουρέματα τους. Οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θα ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους.

Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 4: Αυτά τα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι παίκτες -Σε δύο μήνες έβγαλαν σχεδόν 50.000

Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της. Οι αποκαλύψεις της Αγάθης την αναγκάζουν να ομολογήσει το χάρισμα της στο ιερατείο.

Τα πράγματα για εκείνη αποδεικνύονται ιδιαιτέρως περίπλοκα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μία απόφαση του Μιχαήλ πέφτει σαν κεραυνός στον πυρετό των Λασκαραίων και τον φέρνει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά τους γιους του.

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει την Θεοφανώ για να το σκάσουν. Το ίδιο βράδυ, ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται με νέο καπετάνιο, ενώ η Θεοφανώ έρχεται αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *