Σασμός: Η αποκάλυψη της Μαρίνας στην Αργυρώ που θα συγκλονίσει

 

Σασμός: Η αποκάλυψη της Μαρίνας στην Αργυρώ που θα συγκλονίσει

Ο Αστέρης βάζει τις σκέψεις του σε σειρά και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλοι γνώριζαν για το φόνο του Στεφανή από τον αδερφό του και αυτό δεν μπορεί με τίποτα να το δεχτεί. η σύγκρουση μαζί τους θα είναι άγρια και οι σχέσεις τους θα μπουν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.Σασμός: Η αποκάλυψη της Μαρίνας στην Αργυρώ που θα συγκλονίσει

 

Ο Γιώργος που βλέπει τη γυναίκα της ζωής του να μην έχει όρεξη για τίποτα αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί της, να κάνουν μία νέα προσπάθεια αλλά εκείνη του ζητά κάτι που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

“Είναι άδικο για σένα να είσαι σε μία σχέση που δεν θα σου προσφέρει αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι και μαζί μου, δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις μια σωστή οικογένεια. Μάλλον είναι καλύτερα και για τους δύο μας να χωρίσουμε τώρα, πριν πονέσουμε περισσότερο“.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτή χώρισε την Μαρίνα και τον Αντώνη

Εκείνος δεν το δέχεται και της το λέει όμως η Θεοδώρα έχει πάρει την απόφαση της. Ταυτόχρονα η Μαρίνα αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως η Θεοδώρα ήταν εκείνη που προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό στο σπίτι τους.

“Ξέρω πως έχουν περάσει χρόνια από τότε όμως δεν μπορώ να τη συγχωρέσω. Δεν έχω πλέον την δύναμη. Μου στέρησε ό,τι πολυτιμότερο είχα, το παιδί μου” της λέει και η Αργυρώ δείχνει να συμφωνεί.

Μαθιός και Βασιλική προσπαθούν να μιλήσουν στον Αστέρη για το φόνο του Στεφανή. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος. Λέει στον αδερφό του πως αν θέλει να τον αισθανθεί ξανά αίμα του θα πρέπει να πάει στην αστυνομία και να παραδοθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Θα την καταριέμαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Το ίδιο βράδυ στο όνειρο της Βασιλικής θα έρθει ο Νικηφόρος και θα της πει να μην πιέσει άλλο τον Μαθιό να εκδικηθεί για το θάνατο του. Συγκεκριμένα θα της τονίσει “μάνα πάρ’ το πάνω σου. Άσε τον πατέρα μου. Δεν αντέχει να χύσει άλλο αίμα. Αρκετό ήταν του Στεφανή“.

Από την επόμενη μέρα η Βασιλική θα αναζητήσει σύμμαχο στο πρόσωπο της Καλλιόπης. Στο μεταξύ η πλεκτάνη της Εύας ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού ενώ ο Παύλος δηλώνει στον Αντώνη πως ξέρει που θα βρει τον Λάζαρο και πως σύντομα θα του έχει πληροφορίες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *