Κάτια Νικολαΐδου: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το παράπονο από τον ηθοποιό

 

Κάτια Νικολαΐδου: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το παράπονο από τον ηθοποιό

Κάτια Νικολαΐδου: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το παράπονο από τον ηθοποιό

 

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου μετά από τη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στον Θοδωρή Αθερίδη στην εκπομπή Αργά πριν από 8 χρόνια και είχε αναφερθεί στη διάγνωσή της με καρκίνο: «Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα…

Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση. Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή», είπε περιγράφοντας το πρώτο διάστημα.

Η Κάτια Νικολαΐδου είχε παντρευτεί με τον Οδυσσέα Σταμούλη, όμως αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει ενώ και το διαζύγιό τους υπήρξε πολύ δύσκολο, με την ηθοποιό να κατηγορεί δημόσια τον πρώην σύζυγό της ότι την εγκατέλειψε όταν εκείνη αρρώστησε από τον καρκίνο.

Διαβάστε Επίσης  Super Κατερίνα: Αυτή θα είναι η στήλη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Όσον αφορά τον χωρισμό της από τον τότε σύζυγό της, Οδυσσέα Σταμούλη, η Κάτια Νικολαΐδου είχε εξομολογηθεί:

«Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα “τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο”. Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει. Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι».

 

Αργότερα σε δηλώσεις του ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης είχε πει τη δική του πλευρά, στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό».

«Είχαμε κάποια γεγονότα τότε και έχουν μια αλληλουχία αυτά τα πράγματα. Αν αλλάξεις λίγο, είτε μέσα στη σκέψη σου, είτε όταν τα διηγείσαι την σειρά των γεγονότων, αλλάζει όλο το νόημα. Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα, ας το κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κατηγορούνται για κλοπή!

Εγώ και να μην συμφωνώ, σέβομαι και την άλλη πλευρά, γιατί στο κάτω κάτω δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και με την νυν εν διαστάσει σύζυγο μου, εγώ δεν ήθελα να χωρίσω, εκείνη πήρε την απόφαση.

Είμαι του ρητού, ειδικά στον έρωτα, γιατί αυτά όλα ερωτικά ζητήματα είναι στο τέλος τέλος, ότι “it takes two to tango”, ότι “θέλει δύο για να χορέψεις τανγκο”, όταν ο ένας από τους δύο δεν θέλει, τελειώνει εκεί η υπόθεση, εννοώ όσον αφορά την διεκδίκηση. Η στεναχώρια του καθένα μένει και εγώ είμαι για πάρα πολλά πράγματα στεναχωρημένος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά», είχε εξομολογηθεί ο Οδυσσέας Σταμούλης.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *