Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη πως δεν νιώθει τίποτα για αυτή

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη πως δεν νιώθει τίποτα για αυτή

Ο Στάθης κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει η Αριάδνη κοντά στους Βρεττάκους όμως τίποτα δεν πιάνει.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη πως δεν νιώθει τίποτα για αυτή

 

Η Ιουλία καταφέρνει να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα και η απόρριψη της κόρης της την συντρίβει.

Η Αρεόπολη όλη, αναστατώνετε όταν ο Πότης και η Άννα αγνοούνται. Την ώρα που ο Δημοσθένης καταστρώνει ένα σχέδιο με στόχο τον Ισίδωρο.

Η αποκάλυψη ότι η Αριάδνη είναι η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας σκάει σαν κεραυνός στην Αρεόπολη και κάνει τα θεμέλια του σπιτιού των Βρεττάκων να τρίζουν. Για άλλη μια φορά ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να εκραγεί.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πετάει στον δρόμο την Αλεξία

Όμως βλέποντας την αδερφή του σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποφασίζει να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να την στηρίξει όπως μπορεί. Αντίθετη η Αρετή ξεσπαθώνει φωνάζοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως έπεσε θύμα του Στάθη, ο οποίος την κορόιδευε όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV και η Βασιλική όμως δεν έχει πάρει καλύτερα το νέο αφού ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη η οποία επιδιώκει να συναντηθούν και να μιλήσουν πως δε νιώθει απολύτως τίποτα για αυτήν. Η κοπέλα στη συνέχεια προσεγγίζει τον Χρήστο και του ζητά να την προσλάβει στην ταβέρνα του.

Αυτός δεν καταφέρνει να κρύψει την έλξη που νιώθει και ο Λυκούργος που το αντιλαμβάνεται το προειδοποιεί να ξεκόψει άμεσα μαζί της πριν να είναι αργά. Ο Στάθης στο μεταξύ ενημερώνει την Ιουλία ότι η κόρη τους θα μείνει μόνιμα στη Μάνη παρά το γεγονός ότι η Αρετή, συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα – Ποια σκοτώνει;

Ο Δημοσθένης αντίθετα σπεύδει να καλέσει πατέρα και κόρη στο σπίτι για φαγητό, γεγονός που φέρνει την Ασπασία σε δύσκολη θέση. Ο Ισίδωρος από την άλλη πλευρά εξηγεί στον Στάθη τις προθέσεις του απέναντι στην κόρη της Ιουλίας.

Η ίδια η Αριάδνη πηγαίνει ξανά στην ταβέρνα και ο Χρήστος αδυνατώντας να της αντισταθεί της ανακοινώνει ότι προσλαμβάνεται.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *