Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύειΉ ζωή της Θεοφανώς θα πάρει και πάλι απρόσμενη τροπή. Είναι γνωστό ότι η υπηρέτρια των Λασκαρέων με το σπάνιο χάρισμα έχει πολλές αντιπάθειες μες στο πύργο. Μάλιστα μετά τα τελευταία γεγονότα η παρουσία της έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητική για κάποιους.

Υπάρχει όμως ένα πρόσωπο που είναι αποφασισμένο να την βγάλει από τη μέση και βάζει μπρος το σχέδιο δολοφονίας της. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μία δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα οδηγήσει τη Θεοφανώ στο θάνατο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός To DNA αθωώνει τη Βασιλική

Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει και η κανάτα φτάνει στα χέρια του Μάρκου ο οποίος πίνει το δηλητήριο που προοριζόταν για εκείνη. Ο πρωτότοκος γιος του Λάσκαρη χωρίς να το γνωρίζει σώζει την μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του.

Ο ίδιος όμως βρίσκεται να χαροπαλεύει. Καινούριες συμφορές συνταράσσουν τον πύργο των καπεταναίων. Όλοι είναι συγκλονισμένοι και αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ήθελε τον Μάρκο νεκρό αφού δεν γνωρίζουν το τραγικό λάθος που τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την οργή της Καλλιόπης

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις γιατί έχει καταλάβει πως το δηλητήριο προοριζόταν για εκείνη. Θα προσπαθήσει να σώσει τον αγαπημένο της και να ανακαλύψουν την αλήθεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *