Η Μάγισσα: Πρώτα ο εγγονός μου μετά ο γιος μου. Τί γίνεται μέσα σ’ αυτό τον πύργο

 

Η Μάγισσα: Πρώτα ο εγγονός μου μετά ο γιος μου. Τί γίνεται μέσα σ’ αυτό τον πύργο

Οι Γερακάρηδες αναγκάζονται να ξενιτευτούν ενώ μία υποψία της Ρηνιώς θα φέρει νέα αναστάτωση.Η Μάγισσα: Πρώτα ο εγγονός μου μετά ο γιος μου. Τί γίνεται μέσα σ’ αυτό τον πύργο

 

Το σχέδιο της Μεταξίας να σκοτώσει τη Θεοφανώ δεν πηγαίνει όπως το υπολόγισε καθώς εκείνος που παίρνει το δηλητηριασμένο νερό είναι ο ίδιος ο Μάρκος.

Στο μεταξύ ένα όραμα της Θεοφανώς την προειδοποιεί για το θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται ο Μάρκος και τρέχει να τον σώσει ενώ στον Πύργο, σημαίνει συναγερμός.

“Πρώτα ο εγγονός μου μετά ο γιος μου. Τί γίνεται μέσα σ’ αυτό τον πύργο;” φωνάζει ο Μιχαήλ τη στιγμή που ο Μάρκος παλεύει για τη ζωή του.Η Μάγισσα: Πρώτα ο εγγονός μου μετά ο γιος μου. Τί γίνεται μέσα σ’ αυτό τον πύργο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη

Στον πύργο επιστρέφει και η Αναστασία όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα για το παιδί της. Στο μεταξύ ο Εμρέ μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων προειδοποιεί τους καπεταναίους πως οι τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριάλ, όσο συμβαίνουν αυτά ο Μάρκος συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του ενώ η Ρηνιώ κάνει μία δήλωση, που θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο. “Δεν ήταν ο Μάρκος ο στόχος, η Θεοφανώ ήταν και πολύ φοβάμαι πως το προκάλεσε η Μεταξία όλο αυτό” λέει και προκαλεί καινούργια αναστάτωση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης ξανά ζευγάρι – Οργισμένος ο Παύλος

Οι Γερακάρηδες φεύγουν από τον πύργο τους όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλουν στη Μάνη για αντίποινα. Ο Πετρούνης επιστρέφει στο πύργο μαζί με την Κυπριανή. Η Θεοφανώ μένει έγκυος από το Μάρκο και η απόγνωση την έχει κυριεύσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *