Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παθαίνει εγκεφαλικό

Ο Στάθης βρίσκει μία μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου και εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

Η Αρετή μένει άναυδη. Στη συνέχεια, μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι ετεροθαλείς αδελφές.

Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο. Οι ετοιμάσεις για το γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Στάμου πεθαίνει – Στοιχεία σοκ για τον Αλέξη

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη.

Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία, η οποία όμως την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της όλη την αλήθεια. Όταν γίνεται αυτό η Αρετή σβήνει μπροστά στην Ιουλία και την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 29 , 30 , 31, 32  επόμενα επεισόδια

Οι ώρες είναι δύσκολες καθώς κανένας γιατρός δεν έχει ενημερώσει όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο για την Αρετή. Μετά από αρκετή ώρα βγαίνει ένας γιατρός και ενημερώνει πως η Αρετή έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό και δεν διατρέχει τον κίνδυνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *