Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παθαίνει εγκεφαλικό

Ο Στάθης βρίσκει μία μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου και εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

Η Αρετή μένει άναυδη. Στη συνέχεια, μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι ετεροθαλείς αδελφές.

Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο. Οι ετοιμάσεις για το γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη.

Διαβάστε Επίσης  Θρίλερ στο Καφέ της Χαράς - Έχει γίνει φόνος στο χωριό;

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη.

Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία, η οποία όμως την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της όλη την αλήθεια. Όταν γίνεται αυτό η Αρετή σβήνει μπροστά στην Ιουλία και την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Οι ώρες είναι δύσκολες καθώς κανένας γιατρός δεν έχει ενημερώσει όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο για την Αρετή. Μετά από αρκετή ώρα βγαίνει ένας γιατρός και ενημερώνει πως η Αρετή έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό και δεν διατρέχει τον κίνδυνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *