Μετά τη Φωτιά επόμενα επεισόδια: 13, 14

 

Μετά τη Φωτιά επόμενα επεισόδια: 13, 14

Μετά την Φωτιά επόμενα επεισόδια: 13. 14. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 16/11/2023 έως τις 17/11/2023.

 

Μετά τη Φωτιά επόμενα επεισόδια: 13, 14

Μετά την Φωτιά επεισόδιο 13 στις 16/11/2023
Επεισόδιο 13
Πέμπτη

Tο παιχνίδι έχει σκληρύνει πολύ ανάμεσα στην Ιωάννα και τον Άρη. «Θα σε σκοτώσω στην καρδιά της Ιόλης», την απειλεί. Μόνο που τώρα πια εκείνη δεν τον φοβάται. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει την επιμέλεια της κόρης της.

Μαζί με την Ειρήνη επισκέπτονται μια έμπειρη νομικό, η οποία της εξηγεί ότι η δικαστική διαμάχη μαζί του θα είναι χρονοβόρα κι επίπονη, καθώς θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ψυχικά ασταθής για να διεκδικήσει την επιμέλεια.

Η Ιωάννα ξεκινά τις διαδικασίες για να περάσει από υγειονομική επιτροπή. Την ίδια στιγμή, ο Οδυσσέας και ο Νίκος καταφέρνουν να αποδείξουν ότι ο Άρης και ο Αλέξανδρος βρίσκονται πίσω από την πυρκαγιά και τα δύο αδέλφια συλλαμβάνονται.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη, επιστρέφοντας στο σπίτι. Δικαστικοί επιμελητές έχουν ξεκινήσει κατάσχεση, ενώ βρίσκει τον πατέρα της στο δωμάτιο με το όπλο στον κρόταφό του, αποφασισμένο να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Θεοδώρα «ρίχνει» το παιδί και…

Η Ειρήνη καταφέρνει να τον μεταπείσει και τον μεταφέρει στο σπίτι της Ιωάννας. Οι δυο τους είναι πια χωρίς στέγη και χρήματα. Ο Άρης και Ο Αλέξανδρος καταφέρνουν και πάλι να τα μπαλώσουν και αφήνονται ελεύθεροι. Γρήγορα όμως θα συνειδητοποιήσουν ότι με τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράζουν τα πάντα.

Και ειδικά Αλέξανδρος, που θα έρθει αντιμέτωπος με το μένος του Τάσου, ο οποίος μαθαίνει κατά τύχη την αλήθεια και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Έτσι, επιστρέφει στο σπίτι της Φαίδρας και βάζει την υπηρέτρια να του τηλεφωνήσει και να του πει ότι η Μάνια ζήτησε να τον δει. Το ίδιο κιόλας βράδυ, εκείνος ανυποψίαστος πηγαίνει να δει την αγαπημένη του φίλη.

 

Μετά την Φωτιά επεισόδιο 14 στις 17/11/2023
Επεισόδιο 14
Παρασκευή

Ο Αλέξανδρος μπαίνει στο χειρουργείο και ο Άρης απειλεί θεούς και δαίμονες. Είναι σίγουρος πως για την κατάστασή του ευθύνονται ο Νίκος και ο Οδυσσέας. Η Φαίδρα όμως, φοβούμενη την απειλή της Ανθής, καταστρώνει ένα σχέδιο για να γλιτώσει τον Τάσο.

Έτσι, πηγαίνει στον Άρη και του λέει ότι ο Απόστολος ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εισβάλλουν στο σπίτι της και βρίσκουν στην ντουλάπα του Απόστολου το μαχαίρι της επίθεσης κι εκείνον μεθυσμένο να κοιμάται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Θα με παντρευτείς επιτέλους;»

Τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα. Η στιγμή που η Ιωάννα θα περάσει από επιτροπή φτάνει και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται. Ο οδηγός του Άρη πηγαίνει πρωί πρωί στο γραφείο του γιατρού και του δίνει ένα φάκελο.

Ακόμα όμως και ξέροντας ότι το παιχνίδι είναι στημένο εις βάρος της, εκείνη εμφανίζεται στην επιτροπή και αναφέρει όσα πέρασε δίπλα στον Άρη. Προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι τρελή, όπως την παρουσιάζει τόσα χρόνια ο άντρας της.

Παράλληλα, η Ανθή είναι ανακουφισμένη μετά τη σύλληψη του Απόστολου. Η Φαίδρα, όμως, φροντίζει να της θυμίσει ότι τώρα πια δεν μπορεί να αθετήσει το λόγο που της έδωσε και θα συνεχίσει να υποδύεται τη Μάνια.

Της δείχνει το βίντεο από τις κάμερες του κήπου και της λέει: «Αν μια μέρα παραβιάσεις την υπόσχεσή σου, τα πλάνα αυτά θα πάνε πρώτα στην αστυνομία και μετά στον Αλέξανδρο. Η ζωή και η ελευθερία του Τάσου εξαρτώνται από εσένα!»,

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *