Σασμός: Η Βασιλική κλείνεται σε ψυχιατρείο

 

Σασμός: Η Βασιλική κλείνεται σε ψυχιατρείο

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική κλείνεται σε ψυχιατρείο.

 

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά.

 

Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων.

Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η δική μας οικογένεια: Όλοι οι χαρακτήρες της νέας κωμωδίας

Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο.

Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα.

Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Το πρώτο αγκάθι στη πίστη του μικρού Αρσένιου

Το μυαλό της Βασιλικής μοιάζει σαν μια βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει. Ο Μαθιός με την μάνα του Καλλιόπη είναι έτοιμοι να πάρουν δραστικές αποφάσεις με το να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *