Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 29, 30, 31, 32

 

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 25, 26, 27, 28. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 13/11/2023 ως τις 16/11/2023.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 29, 30, 31, 32

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 29 στις 13/11/2023
Επεισόδιο 29
Δευτέρα

H γιαγιά ζητά εξοργισμένη από τον Τηλέμαχο και τον Αντρέα να παραδώσουν το Λάζαρο στις αρχές. Δυστυχώς για τον φυγά, το κρησφύγετό του δεν αργεί να φανερωθεί. Η αποκάλυψη της Θοδώρας πέφτει σαν κεραυνός στη Μαρίνα, η οποία συνειδητοποιεί τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Πέτρου.

Ο Μανόλης και η Βασιλική βυθίζονται όλο και πιο πολύ στο πένθος. Η αλήθεια για την Καλλιόπη συγκλονίζει τον Αστέρη. Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι άγρια και τα πράγματα για την οικογένεια των Σταματάκηδων μοιάζουν, πια, να μπαίνουν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 30 στις 14/11/2023
Επεισόδιο 30
Τρίτη

Η απόφαση της Θοδώρας να χωρίσει με τον Γιώργο μοιάζει οριστική, ενώ η Μαρίνα έχοντας μάθει πια την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή, αρνείται να δώσει συγχώρεση. Ο Αστέρης αποκρούει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω το σκάει – Όλη η Μάνη στο πόδι

Εκείνη από την άλλη, ύστερα από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, λυτρώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο της εκδίκησης και βρίσκει σύμμαχο στην Καλλιόπη! Στο μεταξύ η πλεκτάνη της Εύας ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού, ενώ ο Παύλος δηλώνει στον Αντώνη πως ξέρει πού θα βρει τον Λάζαρο.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 31 στις 15/11/2023
Επεισόδιο 31
Τετάρτη

O Aστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και βάζει μπρος με τη Στέλλα για το χωρισμό της περιουσίας. Την ίδια ώρα η Θοδώρα ετοιμάζει την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει οριστικά να χωρίσει με το Γιώργο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η λεπτομέρεια που μας αποκαλύπτει το φινάλε

Ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη πού βρίσκεται το κρησφύγετο του Λάζαρου. Εκείνος σπεύδει να τον συλλάβει, πριν τον προλάβουν οι Σταματάκηδες. Η Βασιλική με την Καλλιόπη, όμως, εξυφαίνουν σκοτεινά σχέδια. Η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, οδηγείται σε μία ακραία απόφαση.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 32 στις 16/11/2023
Επεισόδιο 32
Πέμπτη

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο Λάζαρος.

Την στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της, ο Μανόλης χαμένος στα σκοτάδια της θλίψης του, αντλεί δύναμη από μια αναπάντεχη παρουσία. Ο Αστέρης προσπαθώντας να παραμείνει αποκομμένος από την οικογένειά του, δέχεται ένα πισώπλατο χτύπημα, αυτήν την φορά από τη γυναίκα της ζωής του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *