Έρωτας Φυγάς: Εκεί κρύβεται η Μαργέτα ενώ το παίζει νεκρή

Έρωτας Φυγάς: Εκεί κρύβεται η Μαργέτα ενώ το παίζει νεκρή

 

Έρωτας Φυγάς: Εκεί κρύβεται η Μαργέτα ενώ το παίζει νεκρή

 

Πρωταγωνίστρια των ερχόμενων εξελίξεων στη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς είναι αδιαμφισβήτητα η Μαργέτα μιας και η ζωή της θα περάσει από χίλια κύματα.

Πάνω που δέχεται την πρόταση γάμου του Στέφανου, τελικά εξαφανίζεται και τρομοκρατεί τα αγαπημένα της πρόσωπα, ακόμα και τον Ιάσονα, που ήταν στα μαχαίρια τον τελευταίο καιρό.

Μετά από μέρες αναζήτησης, πλέον την θρηνούν θεωρώντας την νεκρή. Όμως στην πραγματικότητα, η Μαργέτα είναι ζωντανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα έντρομη ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς

Σύμφωνα με το Mytv, έχει βρει καταφύγιο στην Αθήνα και συγκεκριμένα βρίσκεται κρυμμένη στο σπίτι της στην Κηφισιά, γνωρίζοντας φυσικά γνωρίζει πόνο που προκαλεί με την απουσία της στους αγαπημένους.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος συνεχίζει να αναζητά άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την επίθεση που έγινε σε βάρος της, όμως μετά από ένα απρόσμενο περιστατικό καταλήγει στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει.

Η Μαργέτα βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα μαζί με την Άννα, την αγαπημένη της ανιψιά και κάποια στιγμή προσπαθεί να βρει τον Στέφανο στο τηλέφωνο αλλά δεν τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Εγώ φταίω για τον θάνατο του Πέτρου»

Τελικά, μαθαίνει ότι ο σύζυγος της δεν έχει δώσει σημεία ζωής καθώς παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο και τότε χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Η Άννα όμως εκείνη που την βοηθάει διότι ο πατέρας της είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου και μπορεί να μάθει νέα για την πορεία της υγείας του Στέφανου, όμως δεν είναι ευχάριστα…Έρωτας Φυγάς: Εκεί κρύβεται η Μαργέτα ενώ το παίζει νεκρή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *