Η Γη της Ελιάς: «Να βρεις μία σαν τη Βασιλική, όχι τη Βασιλική»

 

Η Γη της Ελιάς: «Να βρεις μία σαν τη Βασιλική, όχι τη Βασιλική»

Η Γη της Ελιάς: «Να βρεις μία σαν τη Βασιλική, όχι τη Βασιλική»

 

Ο Παρασκευάς όπως θα δούμε και στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ανησυχεί για την Βασιλική αλλά υποψιάζεται επίσης ότι κάτι υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιλτιάδη.

Ο Παρασκευάς πιστεύει ότι ο Μιλτιάδης είναι καψούρης με τη Βασιλική

 

Ο Παρασκευάς προσπαθεί επανειλημμένα να μιλήσει στον Φίλιππο εξηγώντας του ότι πρέπει σε αυτή την περίοδο να σταθεί δίπλα στη γυναίκα του γιατί τον χρειάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή απειλεί τον Κουράκο

Εκείνος όμως καθώς δεν έχει να πει και τα καλύτερα για την Αρετή, είναι από τους λίγους που πιστεύουν ότι δεν είναι αθώα και έτσι δεν μπορεί να κάνει ότι δήθεν ενδιαφέρεται για την πεθερά του που βρίσκεται στη φυλακή.

Εντωμεταξύ η Βασιλική δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της, αλλά ευτυχώς υπάρχουν άτομα που την στηρίζουν όπως ο Στάθης, η Αριάδνη, η Αρετή, ο Παρασκευάς αλλά και ο Μιλτιάδης. Μάλιστα ο τελευταίος φαίνεται ότι όχι απλά της συμπαραστέκεται αλλά έχει βαθύτερα αισθήματα για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Σάντρα μαθαίνει από τον Βαγγέλη για το παρελθόν της Αργυρώς

Έτσι κάποια στιγμή ο Παρασκευάς όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», που κάτι έχει υποψιαστεί για τη σχέση του Μιλτιάδη και της Βασιλικής κάνει μια κουβέντα μαζί του.

Ο Μιλτιάδης από την πλευρά του του τονίζει ότι απλά θαυμάζει υπερβολικά τη Βασιλική αλλά ο Παρασκευάς εξακολουθεί να πιστεύει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του Φίλιππου. «Να βρεις μια σαν τη Βασιλική, όχι τη Βασιλική» του λέει και ο Μιλτιάδης εκνευρίζεται μαζί του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *