Σασμός: Οι Σταματάκηδες σε διάλυση – Ο Αστέρης πολεμάει Μαθιό και Καλλιόπη

Καλλιόπη και Μαθιός δέχονται απανωτά χτυπήματα στα προσεχή επεισόδια και βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε από τη μία η Εύα θέλει να εκδικηθεί τον άντρα και από την άλλη ο Αστέρης αποκηρύσσει την οικογένειά του.

Οι Σταματάκηδες με το θάνατο του Νικηφόρου δέχτηκαν ένα τεράστιο πλήγμα το οποίο έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες σε όλους. Ωστόσο πριν προλάβουν καλά καλά να συνέλθουν και να συνειδητοποιήσουν το χαμό του νεαρού δέχονται ακόμη ένα χτύπημα και αυτή τη φορά, από ένα πολύ δικό τους άνθρωπο, τον Αστέρη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο τελευταίος μετά τα σημειώματα που λαμβάνει τα οποία γράφουν πως ανήκει σε οικογένεια δολοφόνων, αρχίζει να σκέφτεται πως πράγματι και εκείνος με τον Πετρή και ο Μαθιός με τον Στεφανή και η Καλλιόπη με τον Άγγελο έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μαθαίνει ότι η μάνα του είναι η Φιλαρέτη από την Αλεξία

Αυτή η συνειδητοποίηση, τον κάνει να αρχίσει να απομακρύνεται από την οικογένειά του. Σύμφωνα με το myTV, εκεί όμως που απογοητεύεται εντελώς ο Αστέρης είναι όταν μαθαίνει πως η μητέρα του γνώριζε για το φόνο που έκανε ο Μαθιός και τον κάλυπτε.

Η αλήθεια για την Καλλιόπη συγκλονίζει των Αστέρη. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι άγρια και τα πράγματα για την οικογένειά των Σταματάκηδων μοιάζουν πια να μπαίνουν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Τις επόμενες μέρες ο Μαθιός με την Βασιλική προσπαθούν να τον πλησιάσουν αλλά εκείνος κρατάει αποστάσεις.

Μάλιστα, παίρνει μία καθοριστική απόφαση για το μέλλον της οικογένειας του, γνωρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα τους διαλύσει και θα τους αποδυναμώσει.

Συγκεκριμένα ο Αστέρης νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη αποκηρύσσει την οικογένειά του και βάζει μπρος με την Στέλλα την διαδικασία χωρισμού της περιουσίας τους, καθώς θέλει να τα παρατήσει όλα και να φύγει από την Κρήτη με την Αργυρώ και τον γιο τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο θάνατος που συγκλονίζει τους Βρουλάκηδες

Όσο και να προσπαθούν να τον μεταπείσουν εκείνος είναι αποφασισμένος να αποκοπεί εντελώς από την οικογένεια του. Η Καλλιόπη βλέπει την οικογένειά της να διαλύεται αντί να ενώνεται εναντίον των Βρουλάκηδων. Ωστόσο δεν είναι ο Αστέρης η μοναδική απειλή για το Μαθιό και την Καλλιόπη.

Η Εύα θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό. Συγκεκριμένα η γυναίκα είναι σίγουρη πως ο Σταματάκης εμπλέκεται στο θάνατο του Ευθύμη και θέλει να πάρει εκδίκηση. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα θα παρακολουθήσουμε μία πλεκτάνη της Εύας να ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *