Παράδεισος Κυριών: Επιστροφή καταστροφή πριν το μεγάλο φινάλε

 

Παράδεισος Κυριών: Επιστροφή καταστροφή πριν το μεγάλο φινάλε

Μία επιστροφή – βόμβα, αναμένεται να ταράξει τις ισορροπίες.Παράδεισος Κυριών: Επιστροφή καταστροφή πριν το μεγάλο φινάλε

 

Ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι του και ζητά από την Όλγα να τον συγχωρήσει και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, στον Παράδεισο των Κυριών.

Μάλιστα, της αναφέρει πως μόνον έτσι θα πάρει πίσω την περιουσία της! Η Όλγα του λέει ψέματα πως έχει χωρίσει με τον Γιαμμαλή και πως θα κάνει τα πάντα, για να τον δεχτεί πίσω στην αγκαλιά της. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μαργέτα και Αλεξάνδρα-Ξεκινά πόλεμος μεταξύ τους!

Σκοπός της είναι να πάρει την περιουσία της, ακόμη κι αν είναι αναγκασμένη να περάσει κάποιες στιγμές μαζί του. Ο Αποστόλης είναι κάθετος, της ξεκαθαρίζει πως μόνο αν γυρίσει σπίτι, θα της επιστρέψει όσα της ανήκουν.

Έτσι, λοιπόν, ο Αποστόλης επιστρέφει στον Παράδεισο των Κυριών και ο Πάρης γίνεται έξαλλος με την μητέρα του. Εξοργισμένος είναι και ο Γιαμμαλής, ο οποίος δε μπορεί να δεχτεί αυτή την απόφαση της αγαπημένης του.Παράδεισος Κυριών: Επιστροφή καταστροφή πριν το μεγάλο φινάλε

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Στο σπίτι πλέον μένει και η Γεωργία, η οποία έχει δεχτεί να αρραβωνιαστεί τον Πάρη. Η κατάσταση ξεφεύγει και το όμορφο οικογενειακό αυτό περιβάλλον, καταστρέφεται, εν μία νυκτί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *