Το Ναυάγιο: Έχεις διορία δύο μέρες αλλιώς θα καταλήξεις στον πάτο της θάλασσας

 

Το Ναυάγιο: Έχεις διορία δύο μέρες αλλιώς θα καταλήξεις στον πάτο της θάλασσας

Ο Πέτρος κατάφερε και σώθηκε από τη δίνη της κακοκαιρίας και μάλιστα όταν πάνω του βρέθηκε η ταυτότητα του Αντώνη, του επιβάτη που μετέφερε την κλεμμένη εικόνα του Αγίου Νικολάου, ένιωσε ότι ο Θεός του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.Το Ναυάγιο: Έχεις διορία δύο μέρες αλλιώς θα καταλήξεις στον πάτο της θάλασσας

 

Την ίδια στιγμή, οι δυο άντρες που περίμεναν τον Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά για να τους δώσει την εικόνα, όπως είχαν συνεννοηθεί, ψάχνουν το όνομά του στους διασωθέντες και χαμογελούν όταν τους πληροφορούν ότι ο Αντώνης ζει.

 

Με άλλη πλέον ταυτότητα, ο Πέτρος ξεκινά νέα ζωή και μάλιστα μένει κοντά με τον Μάκη και τον Άγγελο. Στο κατώφλι του θα βρει τους δύο άντρες που επιμένουν να τους δώσει την εικόνα. Ο Πέτρος φυσικά δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς του ζητούν οι άγνωστοι και τότε τον απάγουν.Το Ναυάγιο: Έχεις διορία δύο μέρες αλλιώς θα καταλήξεις στον πάτο της θάλασσας

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητά συγνώμη από τον Στάθη και αγκαλιάζονται

Ο νεαρός καταλήγει σε ένα άδειο δωμάτιο, εκεί όπου θα δεχτεί απειλές για τη ζωή του, όμως όσο και αν τον πιέζουν δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει. «Δεν ξέρω για ποια εικόνα μου μιλάτε. Δεν είχα αποσκευές στο ταξίδι μου, από θαύμα σώθηκα», τους λέει αλλά εκείνοι τον χτυπούν τόσο που το στόμα του γεμίζει αίματα.

«Έχεις διορία δύο μέρες να τη φέρεις, αλλιώς θα καταλήξεις κι εσύ στον πάτο της θάλασσας μαζί με τους χαμένους επιβάτες του Φοίνιξ», τον απειλούν. Με δυσκολία θα συρθεί μέχρι την αυλή του σπιτιού του και ο Μάκης με τη Χριστίνα που θα τον βρουν, θα τον γιατροπορέψουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 87 , 88 , 89 , 90 , 91

Όταν ο Μάκης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24 του πει να πάει στην αστυνομία να μιλήσει, εκείνος θα αρνηθεί από φόβο μη μάθουν την αληθινή του ταυτότητα και τον συλλάβουν για τον φόνο του Γιάννη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *