Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια : 31, 32, 33, 34

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 31, 32, 33, 34. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΣΚΑΙ Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 06/11/2023 έως τις 09/11/2023.

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 31, 32, 33, 34. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΣΚΑΙ . Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 06/11/2023 έως τις 09/11/2023.

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια : 31, 32

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 31 στις 06/11/2023
Επεισόδιο 31
Δευτέρα

Ο Ανδρέας, στο μεταξύ, προσπαθεί να αποτρέψει τον Μεταξά να απομακρύνει τη Σοφία απ’ τα Γιάννενα. Η Χρυσοστόμη, στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Μιρέλλα, της ζητά συγγνώμη και της εγγυάται πως θα στηρίξει τα σχέδιά της με τον Ισίδωρο.

Ένα όραμα ωστόσο από το παρελθόν προειδοποιεί τη Μιρέλλα πως οι προθέσεις της Χρυσοστόμης ίσως να μην είναι τόσο αγαθές. Η εγκυμοσύνη της Θάλειας επιβεβαιώνεται και ο Στάθης αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Η Βέτα, έκπληκτη με όσα έχει ανακαλύψει, μιλάει ευθέως στη Λιάνα και της ζητά να διακόψει αμέσως τη σχέση της με τον Θωμά.

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 32 στις 07/11/2023
Επεισόδιο 32
Τρίτη

Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Η Σεβαστή φτάνει να την απειλήσει πως θα τα πει όλα στον Ανδρέα αλλά ο Κίτσος είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Μάρμω και τη σχέση τους με κάθε τρόπο.

Παράλληλα στα Γιάννενα, μια πρώτη ρήξη υπάρχει και στη σχέση του Ανδρέα με τον Μεταξά μετά τις απολύσεις των γιατρών. Ο Στάθης έχει στα χέρια του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ή όχι ώστε να «λυθεί» το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της!

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται

Η Βέτα προσπαθεί να πείσει τη Λιάνα πως η σχέση της με τον Θωμά, αν συνεχιστεί, θα προκαλέσει τον όλεθρο και στους δύο. Η Μιρέλλα πηγαίνει στη Σαράφαινα και μαθαίνει τι πραγματικά είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια στην πυρκαγιά. Η Δέσποινα τέλος συναντάει τυχαία τον γκαλερίστα του Κίτσου και μαθαίνει κάτι που θα την ταράξει.

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 33 στις 08/11/2023
Επεισόδιο 33
Τετάρτη

Ο Μαρμάρης επεκτείνει τα προδοτικά του σχέδια, ρίχνοντας τα δίχτυα του και στον Φάνη, ενώ η Λιάνα, απελπισμένη με τη μοίρα, μοιάζει να υποκύπτει σε έναν δρόμο αντίθετο με την καρδιά της.

Εντωμεταξύ, στο Γραμματικό ο Θωμάς κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με την παράξενη συμπεριφορά της Λιάνας, ενώ ο Ισίδωρος και η Μιρέλλα πλησιάζουν πιο κοντά σε νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν των Πανθέων. Και ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα στην Κόρινθο, μια τσιγγάνα θα διαβάσει το μέλλον στο χέρι της Μάρμως… Και αυτό που θα δει θα είναι τρομακτικό!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 34 στις 09/11/2023
Επεισόδιο 34
Πέμπτη

Όσο η μέρα που θα πρέπει να αποχωριστεί τον Κίτσο πλησιάζει, η Μάρμω γίνεται όλο και πιο ανήσυχη. Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του για τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια.

Ένα δημοσίευμα στον ξένο τύπο που αναφέρει τις απολύσεις των αντιφρονούντων γιατρών, προκαλεί την οργή του Μεταξά που απαιτεί νέες συλλήψεις αντικαθεστωτικών για παραδειγματισμό.

Ο τραυματισμός ενός εργάτη κρατάει τον Ανδρέα στα Γιάννενα και τον αναγκάζει να αναβάλλει την έκπληξη που ετοίμαζε στη Μάρμω. Ο Φάνης, στο μεταξύ, καλεί τον Γαζή να μιλήσουν για την προίκα της Λιάνας, προκαλώντας τη δυσθυμία της κόρης του και την αμηχανία της Βέτας που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Η Ιλαρία, ανήσυχη από μια θολή ανάμνηση που επανέρχεται στη μνήμη της, αποφασίζει να μιλήσει στην Καλή. Η Μάρμω καταλήγει σε μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της, ένα τηλεφώνημα της Νίνας όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με νέα αναστάτωση.

Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα θα έρθει μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη καθώς εισβάλλει απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου, μαζί με τη Χρυσοστόμη…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *