Στέφανος Κασσελάκης: Το τρυφερό φιλί με την Έφη Αχτσιόγλου που έγινε viral

Στέφανος Κασσελάκης: Το τρυφερό φιλί με την Έφη Αχτσιόγλου που έγινε viral

 

Στέφανος Κασσελάκης: Το τρυφερό φιλί με την Έφη Αχτσιόγλου που έγινε viral

 

Με μια θερμή χειραψία αλλά και ένα φιλί υποδέχτηκε η Έφη Αχτσιόγλου τον Στέφανο Κασσελάκη, στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι μετά την αναμέτρησή τους στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει κλίμα έντασης στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της εντολής Κασσελάκη για διαγραφές κορυφαίων στελεχών (Τζουμάκας, Φίλης, Σκουρλέτης και Βίτσας), η ατμόσφαιρα με την Έφη Αχτσιόγλου δεν ήταν κακή.Στέφανος Κασσελάκης: Το τρυφερό φιλί με την Έφη Αχτσιόγλου που έγινε viral

Διαβάστε Επίσης  Παντρεύεται ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ στο Πόρτο Χέλι με τον Νικόλαο κουμπάρο

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλειάδης, η Ράνια Σβίγκου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Δώρα Αυγέρη, ο Σωκράτης Φάμελλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Θεοδώρα Τζάκρη κα.

Ωστόσο, οι δύο φιναλίστ των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεψαν την παράσταση και συγκέντρωσαν πάνω τους τα φώτα των φωτογράφων.

Τη χειραψία και τα φιλιά κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, καθώς στην αίθουσα είχε επιτραπεί η είσοδος φωτορεπόρτερ για λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της συνεδρίασης -κάτι που συνηθίζεται πχ στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλες επίσημες συνεδριάσεις, όχι τόσο σε άτυπες συσκέψεις.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα 6/2

Όπως ήταν αναμενόμενο το τρυφερό τετ α τετ ανάμεσά τους έγινε viral με τους χρήστες στο Twitter να κάνουν πάρτι!

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *