Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη αναστατώνεται με την αντιμετώπιση της Ευγενίας

 

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη αναστατώνεται με την αντιμετώπιση της Ευγενίας

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη αναστατώνεται με την αντιμετώπιση της Ευγενίας

 

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ειρήνη αναστατώνεται με την αντιμετώπιση της Ευγενίας.

 

Η Ευγενία έχει δηλώσει την εξαφάνιση της αδελφής της, Κλαίρης, στην αστυνομία και οι αρχές αναζητούν τα ίχνη της αγνοούμενης.

Ενώ η Ευγενία προσπαθεί να ενημερώσει τον Ιπποκράτη για την πορεία των ερευνών, αναγκαστικά επισκέπτεται το σπίτι του, όπου θα πέσει πάνω στην Ειρήνη, ανακαλύπτοντας πράγματα που αφορούν την άγνωστη γυναίκα απέναντί της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θέλει να δηλητηριάσει την Κύρα με ένεση

«Δεν μου είπε ο Ιπποκράτης πως απέκτησε νέα φίλη, όμως θα έπρεπε να είναι προσεκτικός ποιους βάζει στο σπίτι του αφού έχει και ένα μικρό παιδί. Καλό θα είναι όμως να μην είσαι βιαστική μαζί του.

Η αδελφή μου μπορεί να γυρίσει από στιγμή σε στιγμή», θα της πει και η Ειρήνη αμέσως θα ξεκινήσει να μαζεύει τα πράγματα της.

Ο Ιπποκράτης, επιστρέφοντας σπίτι, ενημερώνεται από τη Δήμητρα για την συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών. Αμέσως κατανοεί την δύσκολη στιγμή που διαδραματίστηκε και προσπαθεί να στηρίξει την Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 24 έως 28/10

Εκφράζει την χαρά του για την παρουσία της στο σπίτι του και της ζητά να μην αμφισβητήσει αυτήν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους, λέγοντας της πώς από την στιγμή που ήρθε να μείνει μαζί τους, έχει ανακαλύψει τον νέο φωτεινό δρόμο στη ζωή του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με ο περιοδικό TiVi σίριαλ, οι δυο τους περπατούν στον κήπο του σπιτιού, ανταλλάσσοντας ειλικρινείς συναισθηματικές στιγμές. Καθώς μοιράζονται τις ιστορίες τους, βάζουν τις βάσεις για μια ισχυρή αγάπη που θα εξελιχθεί ανάμεσά τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *