Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για τον Φίλιππο – Η Βασιλική καταρρέει

Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό. Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου.

Τι θα δούμε απόψε 7/2 στην Γη της Ελιάς;

Η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, αλλά εκείνος βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα.

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης. Ο Δημοσθένης θορυβείται όταν βλέπει τη Δήμητρα να συνομιλεί με τον Ανδρέα. Τέλος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις…. Η συνέχεια το βράδυ στις οθόνες μας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *