Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Νοέμβριο 2023

 

Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Νοέμβριο 2023

Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Νοέμβριο 2023

 

Τα ζώδια που θα δείτε τον Νοέμβριο 2023 το πορτοφόλι σας να γεμίζει και τον τραπεζικό λογαριασμό να … ανεβαίνει!

Μήνας ζόρικος και ανατρεπτικός ο Νοέμβριος και οι επιπτώσεις του θα είναι ορατές για μία ακόμα φορά και στην οικονομία, με το άγχος να αγγίζει κόκκινο παρατηρώντας τις ραγδαίες αυξήσεις γύρω μας.

Μέσα σε περιόδους όμως μεγάλης κρίσης, δίνονται πάντα και μεγάλες ευκαιρίες και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα καταφέρουν να σταθούν πιο ευνοημένοι και θα δουν μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά τους, άνεση που θα τους χαρίσει την ευκολία να κινηθούν πιο ευέλικτα. Ποια ζώδια λοιπόν αναμένεται να έχουν τις ευκαιρίες τους;;;

 

Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Νοέμβριο 2023

 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Καλωσορίζετε το Νοέμβριο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και την δίψα σας για ανανέωση, χαρά, ικανοποίηση μεγάλη … Στο ξεκίνημα του μήνα και ιδιαίτερα κοντά στις 4/11 θα χρειαστεί να είστε πιο προσγειωμένοι στα «θέλω» σας και στις επιλογές σας, μην «θαμπωθείτε» από ανθρώπους που μπορεί να σας παγιδεύσουν σε λάθη που θα έχουν το κόστος τους στα οικονομικά!

Οι καλύτερες οικονομικές συνθήκες αρχίζουν να διαμορφώνονται από τις 8 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα καταφέρετε να καλύψετε τα σπασμένα του Οκτωβρίου και να τονώσετε το εισόδημά σας.

Σε όλη την πορεία του μήνα δίνονται ευκαιρίες οικονομικής αποκατάστασης (σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε) απλά οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ίσως θα χρειαστεί με πολύ περισσότερο κόπο και θυσία στα επαγγελματικά να κερδίσετε εντέλει τους στόχους σας, παραμένοντας ψύχραιμοι και σε κάποιες δοκιμασίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου!

Διαβάστε Επίσης  Το αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου

 

ΙΧΘΕΙΣ

Σε αναζήτηση νέων προοπτικών είστε από το ξεκίνημα του μήνα και δεν λείπει η τόλμη, το ρίσκο αλλά και η διάθεση να προχωρήσετε μπροστά σε νέες προοπτικές ή και να πειραματιστείτε… Ο Νοέμβριος παρουσιάζει τις ευκαιρίες της οικονομικής τόνωσης που έχετε ανάγκη και η τάση αυτή θα φανεί πολύ περισσότερο από τις 8/11 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού!

Στην δική σας περίπτωση, θεωρώ ότι θα καταφέρετε να βρεθείτε ωφελημένοι στην διαπραγμάτευση ή στο «κούρεμα» χρεωστικών υπολοίπων, στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων που έχετε, ενώ χαρακτηριστική εύνοια μπορεί να δεχθείτε μέσα από κάποιο μπόνους ή τόνωση των οικονομικών του/της συντρόφου!

Ασφαλώς και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να μεγαλουργήσετε ή να δείτε την ραγδαία τόνωση των οικονομικών έτσι όπως θα την θέλατε, όμως ο μήνας ευνοεί προτάσεις, συμφωνίες και νέα ανοίγματα που θα είναι για καλό!

 

ΛΕΟΝΤΕΣ

Μέσα σε ένα πιεστικό και δύστροπο κλίμα για το ζώδιο σου, με αρκετές ανατροπές και κονταροχτυπήματα στα επαγγελματικά, με έξυπνους χειρισμούς θα καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις για μία καλύτερη οικονομική πορεία! Ως τις 8/11 η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου διευκολύνοντας τις συνθήκες των οικονομικών και βοηθώντας την τόνωση του εισοδήματός σου.

Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα φανερώνουν ότι έστω και μέσω καθυστερήσεων θα σου έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σου! Στην συνέχεια, το διάστημα 16-17 Νοεμβρίου, χαρακτηρίζεται ευεργετικό για να υπάρχει διευκόλυνση στα οικονομικά του σπιτιού, για να ξεμπλοκάρει ένα ζήτημα από κάποιο ακίνητο (που πίεζε τα οικονομικά σου), για να πάρεις μία ανάσα από την στήριξη που θα δοθεί από την οικογένεια, ή από την τόνωση του εισοδήματος του συντρόφου!

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 31 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια

Πιο κερδισμένος μέσα στην πορεία του μήνα θα βρεθείς ωστόσο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Αν είσαι Λέοντες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου δεν θα είσαι με άδειες τσέπες, αλλά ο Νοέμβριος ευνοεί πολύ περισσότερο την αξιοποίηση ευκαιριών που θα φέρουν καρπούς λίγο αργότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο τυχερός στα οικονομικά θα σταθεί ο Νοέμβριος για σένα που είσαι Υδροχόος και έχεις γεννηθεί 9-19 Φεβρουαρίου! Μπορεί ο μήνας να έχει τις ξαφνικές δονήσεις ανατροπών που σου προκαλούν αστάθεια, αλλά τόσο την περίοδο από 1-8 Νοεμβρίου όσο και τις μέρες 16-17 Νοεμβρίου θα έχεις τις ευκαιρίες σου να γεμίσεις τις τσέπες σου και να νιώσεις πιο ξέγνοιαστος και ανάλαφρος.

Αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου θα είσαι επινοητικός στα οικονομικά και θα έχεις και «μαξιλαράκι ασφαλείας» από την οικογένεια ή από το άτομο που συμβιώνεις, παράλληλα οι δραστικές επαγγελματικές κινήσεις σου θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις καλές οικονομικές προοπτικές.

Η οικονομική εύνοια δυστυχώς δεν αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί 20-29 Ιανουαρίου όπου βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και τα οικονομικά είναι περιορισμένα αρκετά και νιώθεις ότι δεν μπορείς να σηκώσεις εύκολα κεφάλι!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *