Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια 33, 34, 35, 36: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 33στις 23/10/2023
Επεισόδιο 33
Δευτέρα

Σε μια προσπάθεια μύησης του Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη Λειτουργία. Η παρουσία τους στο κήρυγμα προκαλεί συζητήσεις στο χωριό, σχετικά με τη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Παράλληλα, η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα και προσφεύγει στη Νικολίνα για βοήθεια. Μια ξαφνική αδιαθεσία του Χάρι αρκεί για να τον κρατήσει μακριά από τους ασθενείς του. Πώς θα το διαχειριστεί, όμως, αυτό η Υπατία;

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 34 στις 24/10/2023
Επεισόδιο 34
Τρίτη

Η πρόσφατη αδιαθεσία του Χάρι και η φροντίδα που του προσφέρει η Υπατία αρκούν για να φέρουν στο φως στοιχεία του παρελθόντος του, που παρέμεναν θαμμένα, μέχρι πρότινος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος υπογράφει ως Βρουλάκης – Σε σοκ η Καλλιόπη

 

Ο Διονύσης βάζει εμπρός το σχέδιό του για την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς και κινεί γη και ουρανό, για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη μέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικήτα χειροτερεύει, παρά τις προσπάθειες της Νικολίνας και της Άννας για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 35 στις 25/10/2023
Επεισόδιο 35
Τετάρτη

Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηνά

Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζουν στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 36 στις 26/10/2023
Επεισόδιο 36
Πέμπτη

Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον παπα-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας.

Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και τη φροντίδα των ασθενών τους, κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές επισκέψεις τους. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις, τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *