Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα στο μάτι του κυκλώνα – Όλοι εναντίον της

 

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα στο μάτι του κυκλώνα – Όλοι εναντίον της

 

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική, στον Έρωτα Φυγά, ενώ παράλληλα μπαίνει και στο στόχαστρο του Ιάσονα.Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα στο μάτι του κυκλώνα – Όλοι εναντίον της

Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, όσοι δεν θέλουν εκείνη να εγκαταλείψει τα «κοινά» την κάνει να κινδυνεύει.

Όμως, το κοινό μέτωπο που δημιούργησαν οι εχθροί της, διαλύεται. Επιπλέον, η Μαργέτα εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα μέρος της παλιάς της ζωής.Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα στο μάτι του κυκλώνα – Όλοι εναντίον της

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει τον φονιά του Μάρκου

Ενώ ο Ιάσoνας βρίσκει σιγά σιγά έναν τρόπο να εκδικηθεί τη Μαργέτα για την αποκλήρωσή του από την περιουσία της, εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά της από τις εκλογές.

Ο Στέφανος και η Μαργέτα στη συνέχεια προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Ο Στέφανος επιχειρεί να τρίξει τα δόντια των χορηγών της Μαργέτας κι οι ίδιοι τον ενημερώνουν πως ο πραγματικός εχθρός είναι άλλος. Εκείνος που πραγματικά δίνει τις εντολές. Ο Μάρκος κι ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος κι η Μαργέτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η αναπάντεχη επίσκεψη στο μοναστήρι του…

Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται.

Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση, την ώρα που ο Στέφανος, κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό. Η συνέχεια επι της οθόνης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *