Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο

Το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες εξακολουθεί να βράζει, παρά την φαινομενικά ήσυχη συμμαχία που πέτυχαν για λίγο χρονικό διάστημα με τον γάμο των παιδιών τους.Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο

 

Tώρα μάλιστα που δόθηκε η αφορμή, η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πατριάρχες δείχνει αναπόφευκτη.

Μιχαήλ και Σπήλιος θα παλέψουν χωρίς άλλο όπλο παρά μόνο με τα σώματα τους, με την συμφωνία μεταξύ τους να δώσουν μία μάχη μέχρι εσχάτων, όπως ταιριάζει στους δύο διαφορετικούς αλλά γενναίους άντρες. Θα είναι μία μάχη με έναν μόνο νικητή…

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 38-39: μία αποκάλυψη που θα σοκάρει!

Και ενώ οι καρδιές όλων όσοι τους περιστοιχίζουν, τους αγαπούν ή απλώς τους σέβονται πάνε να σπάσουν μια ανίερη συμφωνία θα αποτρέψει τον καινούργιο διωγμό, αλλά η συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Την ίδια ώρα ο Φρίξος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Μορφούλα το σχέδιο του με την Θεοφανώ για να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο, ενώ ο Αντρέι που υποπτεύεται πως ο Τζανής σκότωσε το μωρό, εξομολογείται τις απόψεις του στον Κανέλλο που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Αδυνατεί να πιστέψει κάτι τέτοιο για τον αγαπημένο του ανιψιό πόσο μάλλον τώρα που γνωρίζει ότι ο Τζανής έχει εδώ και καιρό ερωτική σχέση με τη μητέρα του πρόωρα και βίαια χαμένο βρέφους, τη Μεταξία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε παρακαλώ, Εύα, συγχώρεσε με»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άντρει θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο στον Κανέλο, κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο.

Τι είναι αυτό που ξέρει ο Άντρει για τον χαμένο αδερφό του Μιχαήλ και Κανέλου; Σίγουρα κάτι που θα ταράξει τους πάντες μόλις γίνει γνωστό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *