Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 23 /10/2023 έως 29/10/2023 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 23 /10/2023 έως 29/10/2023 για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 23 /10/2023 έως 29/10/2023 για όλα τα ζώδια

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Βίκυ Δρόσου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 23 /10/2023 έως 29/10/2023. Από αυτή την εβδομάδα αναζητάμε βαθύτερο νόημα και ουσία στις σχέσεις μας.

Έρωτας με το “σταγονόμετρο” για την εβδομάδα 23-29 Οκτωβρίου 2023! Δες τις προβλέψεις σου από την Βίκυ Δρόσου!

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό και η ροή της ενέργειας αλλάζει ρυθμό. Από αυτή την εβδομάδα αναζητάμε βαθύτερο νόημα και ουσία στις σχέσεις μας. Επηρεάζονται θετικά οι υδάτινοι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου που σταθεροποιούν σχέσεις με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, ενώ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις στους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους.

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας όμως είναι η Σεληνιακή Έκλειψη-(Πανσέληνος), που γίνεται στις 28/10 ημέρα της Εθνικής μας γιορτής στο ζώδιο του Ταύρου στην 5η μοίρα, επηρεάζοντας το 1ο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού που προανέφερα. Καθώς ο Ήλιος, Ερμής και Άρης διελαύνουν στον Σκορπιό και ο Δίας μαζί με την Σελήνη της Έκλειψης βρίσκονται στον Ταύρο, οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας είναι οι σταθεροί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

 

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, με αρκετούς πλανήτες να βρίσκονται στον τομέα που εκφράζει την ιδιαίτερη σύνδεση που έχεις με ένα αγαπημένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια άγχη, πιέσεις και απωθημένα από το παρελθόν. Πάντα σε διακατέχει ο θυμός, ο εγωισμός και συνήθως δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει ενώ βγάζεις συμπεράσματα από μόνος σου. Είναι η στιγμή που πρέπει να πάψεις να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο, τονίζοντας την αυτοπεποίθηση σου και να γίνεις πάλι ο κυνηγός που πάντα ήσουν, ειδικά όταν στον χώρο εργασίας κάτι ενδιαφέρον κινείται ερωτικά.

 

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε είσαι πρωταγωνιστής της Σεληνιακής Έκλειψης που γίνεται στο ζώδιο σου φέρνοντας ψυχολογική ένταση, λόγω του ότι καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις κλείνοντας κύκλους με την ερωτική-συντροφική σχέση. Δεν αντέχεις την τοξικότητα στην ζωή σου και η διακοπή είναι μονόδρομος. Όσο κι αν σε προβληματίζουν οι αλλαγές που δεν είσαι ποτέ έτοιμος για να τις κάνεις, τώρα έρχεται η Έκλειψη να βγάλει όλα τα κακώς κείμενα των σχέσεων για να κόψεις τον γόρδιο δεσμό. Όταν κάτι τελειώνει, κάτι άλλο ξεκινά και η Αφροδίτη από την Παρθένο, ετοιμάζει κάτι καλό στα ερωτικά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ μου Δίδυμε, ένα παρασκήνιο κι ένα σούσουρο που γίνεται πίσω από την πλάτη σου, αφορά μια μυστική ερωτική σχέση. Προσοχή αν δεν θέλεις να βγει στο προσκήνιο. Διαφύλαξε την αισθηματική σου ζωή και μείνε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή την περίοδο είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος για την πορεία των ερωτικών θεμάτων και θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου, κάτι που είναι ξένο για την ιδιοσυγκρασία σου. Όπως και να ‘χει να είσαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα χαρείς τον έρωτα με το άτομο που θα έρθει να ομορφύνει την ζωή σου.

Διαβάστε Επίσης  Πώς φιλούν τα ζώδια;

 

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε, όλα τα φεγγάρια ξέρεις ότι σε επηρεάζουν, πόσο μάλλον τώρα που σχηματίζεται η Έκλειψη της Σελήνης. Αν και γίνεται σε θετικό προς εσένα ζώδιο, παρόλα αυτά θα φέρει την επιρροή της σε ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί από καιρό. Μπορεί να έρθει στην ζωή σου ένα άτομο από μακριά και να μπει σαν σίφουνας στην καρδιά σου, με την προϋπόθεση όμως να έχεις ξεδιαλύνει με το παρελθόν, που συνήθως δυσκολεύεσαι να κόψεις τον ομφάλιο λώρο. Η εκμυστήρευση του έρωτα ενός φιλικού ατόμου σε φέρνει σε δύσκολη θέση και μάλλον θα ξεκόψεις τις επαφές μαζί του.

 

Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη σε επηρεάζει άμεσα αφού ανήκεις στον Σταθερό Σταυρό και θα βιώσεις αλλαγές στην συναισθηματική σου ζωή. Είναι η στιγμή που μπαίνει φως στη ψυχή σου και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που συνήθως δεν σε χαρακτηρίζουν, αλλά τώρα είναι ειδική περίσταση. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία στην αισθηματική σου ζωή να ξέρεις ότι θα έχεις την συμπαράσταση ενός ατόμου που σε βλέπει ερωτικά, κινείται ενδεχομένως στο επαγγελματικό περιβάλλον και περιμένει να του δώσεις την ευκαιρία ανάβοντας του το πράσινο φως.

 

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σου, όμως θα επηρεάσει την συμπεριφορά σου προς ένα άτομο που βρίσκεται μακριά, στο εξωτερικό και θεωρείς αγαπημένο και πολύτιμο για σένα. Μην χάσεις αυτή την σχέση, αφού σε καλύπτει συναισθηματικά από λάθος χειρισμούς. Πάντως τα πράγματα ότι και να γίνει καταλήγουν ευχάριστα, γιατί η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, φροντίζει να μην σε παρεξηγούν, να μην σου κρατούν κακία και μούτρα, όσο και να φέρεσαι επικριτικά και «ξινά». Παράλληλα δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες με άτομα εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

 

Ζυγός
Ο Ήλιος έφυγε από το ζώδιο σου και βρίσκεσαι στον απόηχο της Έκλειψης που έγινε πριν λίγες μέρες πάνω σου και σε επηρέασε. Τώρα βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο σε ότι αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις. Έχεις πληγωθεί, έχεις απογοητευτεί, από τις συνθήκες που επικράτησαν στη σχέση σου με ένα τοξικό άτομο, αλλά κι εσύ είχες ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης. Η αποκοπή σου από το παρελθόν, προς το παρόν δεν έχει δείξει τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσες. Μην το βάζεις όμως κάτω, γιατί στο μέλλον θα έρθει κάτι καλύτερο για σένα.

 

 

Σκορπιός
Με τον Ήλιο, Ερμή και Άρη να βρίσκονται στο ζώδιο σου και την Σεληνιακή Έκλειψη να σχηματίζεται στον άξονα σου, δεν την λες και ήσυχη εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ. Τώρα καλείσαι να γκρεμίσεις ότι σε συνδέει με το ερωτικό παρελθόν και τους τοξικούς ανθρώπους που ρουφούσαν την ενέργεια σου. Συνήθως δένεσαι με τους ανθρώπους και δεν συγχωρείς τα λάθη στις σχέσεις, όμως κανείς δεν είναι τέλειος και θα πρέπει να το καταλάβεις, χωρίς να ζητάς την ανταπόδοση με το ίδιο νόμισμα. Τα καλά νέα είναι ότι αφήνεις χώρο για το καινούργιο που έρχεται με μια σχέση που θα σε αποζημιώσει προσδίδοντας σταθερότητα και μακροβιότητα.

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια φεύγουν δυσκολότερα από μια «τελειωμένη» σχέση και γιατί!

 

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη, με κρυφές παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου δεν μπορείς να νιώσεις ασφαλής και να προχωρήσεις με μια σχέση που επιθυμείς. Αν εσύ κρατάς μυστικά και δεν θέλεις να διαρρεύσουν μην κοινολογείς τα ερωτικά σου από εδώ και από εκεί. Πάντως πρέπει να κόψεις τις επαφές με το παρελθόν και ότι σε κρατά πίσω, να πάψεις να είσαι κολλημένος με άτομα που δεν σου προσφέρουν κάτι θετικό, να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή και να πας μπροστά που σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των ερώτων σου. Εδώ τώρα προκαλείται έντονη συναισθηματική φόρτιση από ένα άτομο που υπάρχει στην ζωή σου. Δεν θα αποφύγεις τον τσακωμό και ενδεχομένως την οριστική διάσπαση της σχέσης. Είσαι αρκετά δυνατός για να το βάλεις κάτω, παρόλο που θα σου κοστίσει και θα σε στεναχωρήσει. Όμως διερωτάσαι πως γίνεται να συνεχίσεις με ένα άτομο που δεν σε καλύπτει. Ο χώρος που δημιουργείται για το καινούργιο που καταφθάνει θα σε αποζημιώσει, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την διάθεση σου για ζωή.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε, ανήκεις στον Σταθερό Σταυρό που επηρεάζεται έντονα αυτή την εβδομάδα και πρέπει να τιθασεύσεις την απόλυτη συμπεριφορά σου και τα εγωιστικά μοτίβα στις σχέσεις σου. Το πρόβλημα ξεκινά από την προσωπική άποψη που έχεις για τον εαυτό σου και για να υπερνικήσεις την ανασφάλεια συμπεριφέρεσαι κάπως άτσαλα και άγαρμπα. Ανάκτησε την αυτοεκτίμηση και θα σε δουν αλλιώς και οι άλλοι. Η Σεληνιακή Έκλειψη σε καλεί να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης που δεν είσαι σίγουρος αν την θέλεις, ή όχι. Με έναν νέο έρωτα που σου παίρνει τα μυαλά, ίσως να αλλάξεις τόπο διαμονής για χάρη του.

 

Ιχθύς
Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί να βγάλει προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους και κυρίως με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει, όπως λέει η παροιμία, για αυτό πρόσεχε τα λόγια σου γιατί από μια κουβέντα θα παρεξηγηθείς και θα γκρεμίσεις μια σχέση. Η Έκλειψη στον τομέα της επικοινωνίας, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr δείχνει ότι το παρακάνεις με συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα και μετακινήσεις που δεν έχουν σκοπό. Μια νέα γνωριμία που έρχεται στον δρόμο σου, φρόντισε να μην την χάσεις από την ακατάπαυστη φλυαρία σου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *