Σασμός: Ο Μαθιός θα πληρώσει με το αίμα του όσα έχει κάνει

 

Σασμός: Ο Μαθιός θα πληρώσει με το αίμα του όσα έχει κάνει

Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια της σειράς «Σασμός», καθώς θα δούμε συγκρούσεις και ανάμεσα στις ίδιες τις οικογένειες, ενώ ο Μαθιός θα λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία.Σασμός: Ο Μαθιός θα πληρώσει με το αίμα του όσα έχει κάνει

 

Ο Μαθιός θα πληρώσει ακριβά

Με έμμεσο τρόπο φαίνεται ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη τελικά για το έγκλημα που είχε σαν αποτέλεσμα αμέτρητες συμφορές και ο Μαθιός θα λάβει την πιο βαριά τιμωρία στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Σύμφωνα με το youfly.com, η ζωή του Μαθιού έχει περάσει από σαράντα κύματα τον τελευταίο καιρό, ενώ πάντα τον βάραινε το έγκλημα που είχε κάνει και ζούσε συνεχώς με τον φόβο μήπως αποκαλυφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στο νοσοκομείο – Αγωνία για την υγεία της

Όπως θυμόμαστε βαρύ χτύπημα για εκείνον ήταν όταν η Βασιλική, η γυναίκα που έχει αγαπήσει όσο κανέναν άλλο, ήθελε να δώσει τέλος στον γάμο τους, ενώ πρόσφατα δέχτηκε πυροβολισμό από τον ίδιο τον γιο του.

Και ενώ εκείνος επέζησε και τελικά κατάφεραν πατέρας και γιος να έρθουν πραγματικά κοντά, η μοίρα ή μπορεί κάποιος να έλεγε η δικαιοσύνη χτυπά την πόρτα του και έρχεται η πιο μεγάλη τιμωρία για τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Η είσοδος Γκλέτσου, το ειδύλλιο με Αθηνά και η γνωριμία με…

Πριν ακόμα καλά καλά συνειδητοποιήσουν ότι ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, έρχεται ο θάνατος του γιου του.

Τότε ο ίδιος θα σκεφτεί ότι ίσως να ήταν καλύτερα να είχε πληρώσει για την πράξη του μπαίνοντας στη φυλακή παρά τα χτυπήματα που ο ίδιος δέχτηκε αλλά και προκάλεσε μέσα από τη σιωπή σε άλλους…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *