Έρωτας Φυγάς: Οδύνη στην κηδεία της Μαργέτας

 

Έρωτας Φυγάς: Οδύνη στην κηδεία της Μαργέτας

Οι έρευνες δεν δείχνουν να αποφέρουν αποτελέσματα.Έρωτας Φυγάς: Οδύνη στην κηδεία της Μαργέτας

Τελικά τη νεκρή γυναίκα βρίσκει ο γιος της Ιάσονας, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, που δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει και είναι σε κατάσταση σοκ. Ολο το Κιάρι ντύνεται στα μαύρα.

Η Γεωργία, που είχε σαν μάνα της τη Μαργέτα, είναι απαρηγόρητη, το ίδιο και η Αλεξάνδρα αφού πλέον οι δύο γυναίκες είχαν έρθει πολύ κοντά. Ο Στέφανος είναι καταρρακωμένος καθώς αυτή τη φορά έχασε τον έρωτα της ζωής του για πάντα και τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω.

Η κηδεία γίνεται και το πέπλο του πένθους είναι βαρύ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αντί να έχουν χαρές, αφού η Μαργέτα ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Στέφανο, έχουν κηδεία.

Διαβάστε Επίσης  Εκτός Υπηρεσίας: Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ με το πρώτο έγκλημα

 

Η Ουρανία κατηγορούμενη για τον φόνο της Μαργέτας

Στην κηδεία πηγαίνουν όχι μόνο η Ευγενία αλλά και η Νότα που κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Είναι απόλυτα ψύχραιμη και προσπαθεί να παρηγορήσει τον Στέφανο για το κακό που τον βρήκε.

Βέβαια, επειδή το σατανικό μυαλό της δεν σταματάει να καταστρώνει σχέδια, βαθιά μέσα της χαίρεται που πλέον ο δρόμος μένει ανοιχτός για να καταφέρει αυτό που ήθελε πάντα, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, να πάρει εκείνη για άντρα της τον Στέφανο και να βάλει χέρι στην περιουσία του.

Άλλωστε η μοναδική της αντίπαλος έχει εξουδετερωθεί.

Ωστόσο η Ευγενία έχει αρχίσει να την υποψιάζεται καθώς συνδέει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την αντίρρηση της θείας της για τον γάμο του Στέφανου.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάος

 

«Έχεις εσύ καμία ανάμειξη σε όλο αυτό;», τη ρωτάει ευθέως.

«Πώς είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο; Πραγματικά αυτό όχι μόνο με προσβάλλει αλλά με κάνει έξω φρενών αφού η ίδια μου η ανιψιά με κατηγορεί», της λέει κάνοντας τη θιγμένη.

Αργότερα, όταν θα βρει την ευκαιρία η Νότα θα υφάνει νέο σχέδιο και για τον φόνο της Μαργέτας θα βρεθεί κατηγορούμενη η Ουρανία. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν την καλύτερη σχέση και η πιθανότητα αυτή φαντάζει πολύ πειστική.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *