Παράδεισος Κυριών: «Θέλω να κάνω πολύ ένα παιδί μαζί σου»

Παράδεισος Κυριών: «Θέλω να κάνω πολύ ένα παιδί μαζί σου»

Η Μιράντα θα βρει την κατάλληλη στιγμή και θα πει αυτό που αισθάνεται στον Ντίνο, στο σημερινό επεισόδιο του Παράδεισου Κυριών.Παράδεισος Κυριών: «Θέλω να κάνω πολύ ένα παιδί μαζί σου»

Ο Ντίνος εδώ και καιρό έχει πει στην Μιράντα ότι θέλει να κάνουν μαζί ένα παιδί και να ζήσουν μαζί ως ζευγάρι. Η ίδια θέλει πολύ, όμως του εξηγεί κάποιες αντικειμενικής δυσκολίες.

 

Όσα θα δούμε σήμερα 2/3 στον Παράδεισο Κυριών

Τα σχέδια του Ντίνου και της Μιράντας ανατρέπονται για ακόμα μια φορά εξαιτίας της Λιζέτας. Μια μεγάλη αποκαλύψει συγκλονίζει τη Ζηνοβία και η Όλγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη τον αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια. Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη της και η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορος ενώ ο Άγης προχωράει το σχέδιό του.

 

Παράδεισος Κυριών: «Θέλω να κάνω πολύ ένα παιδί μαζί σου»

Ο Μάρκος μαθαίνει κάτι που τον διαλύει ψυχολογικά και κάνει μια αποκάλυψη στα παιδιά του. Η Βικτώρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση, ο Σωτήρης βρίσκει την πολύτιμη πληροφορία που θα σώσει την καριέρα του και η Αμαλία παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Τι είναι αυτό που θα οδηγήσει στον Ντίνο σε απελπισία και τι θα ανακαλύψει η Φρόσω; Ποια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ζήση και ποιος θα αιφνιδιάσει τους Μπουραντάδες;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *