Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας»

 

Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας»

 

Αστέρης και Αργυρώ θα πάρουν μια μεγάλη απόφαση στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», καθώς η ζωή στο χωριό τελικά μόνο πόνο τους φέρνει.Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας»

Έτσι το να φύγουν στο εξωτερικό είναι η μόνη λύση. Όμως σύμφωνα με όσα γράφει αποκλειστικά η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο TiVi Σίριαλ, εκτός από τον μικρό Πετρή που φεύγει μαζί τους, ένα ακόμα αγαπημένο τους πρόσωπο θα τους ακολουθήσει.

Αστέρης, Αργυρώ και Μαρίνα εγκαταλείπουν την Ελλάδα

Η Αργυρώ και ο Αστέρης τρέχουν με τις ετοιμασίες των αρραβώνων τους στο καφενείο του Παντελή, την ώρα που ο Αντρέας φαίνεται ότι είναι αντίθετος με το σασμό ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Όμως τα σχέδια τους ναυαγούν και τότε η Μαρίνα θα ζητήσει από τον Αστέρη να πάρει την Αργυρώ και να φύγουν. «Βλέπεις κι εσύ ότι δεν θα δεχτούν ποτέ τον έρωτα σας» του λέει και συνεχίζει «Αντίθετα ο Αντρέας γυρεύει εκδίκηση και δεν θέλω να την πληρώσετε εσείς».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στη Μάνη…

Ο Αστέρης αργότερα θα μιλήσει με την Αργυρώ και θα της πει ότι κουράστηκε να φοβάται για το τι μπορεί να τους συμβεί και θα της προτείνει να φύγουν.

Η Αργυρώ αρχικά είναι σκεπτική που θα πρέπει να ξεσπιτωθούν και να βρεθούν μακριά από τους δικούς τους για χάρη του Αντρέα, αλλά μετά θα συμφωνήσει.

Έτσι θα τα κανονίσουν όλα και θα ετοιμαστούν να πάνε στη Γερμανία όπου ο Αστέρης έχει ένα φίλο.

Την ίδια ώρα η Μαρίνα θα μάθει ότι η Θοδώρα φταίει για τον θάνατο του γιου της, καθώς έδωσε στον Αντώνη ένα ντοκουμέντο όπου ο αδερφός της που είχε δει τον δολοφόνο του Στεφανή φώναζε το όνομα του Πέτρου Βρουλάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παραδέχεται πως της αρέσει ο Χρήστος

Η Μαρίνα θα εξοργιστεί με όσα ακούει και θα τα βάλει τόσο με τη Θοδώρα όσο και με τον άντρα της που άνοιξε και πάλι την υπόθεση εναντίον του Πετρή.

Μετά από όλα αυτά πλέον τίποτα δεν θα κρατάει τη Μαρίνα στην Άνω Ποριά.

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», θα εμφανιστεί μπροστά στην Αργυρώ και τον Αστέρη με μια βαλίτσα στο χέρι και θα τους πει «Δεν με κρατάει τίποτα εδώ… Θα έρθω μαζί σας…»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *